Categories: LifestyleSmile

Χρύσπα: Ο λόγος που εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και η μουσική επιστροφή της

Share

Συνέντευξη παραχώρησε η Χρύσπα και αναφέρθηκε στον λόγο που την έκανε να «αποτραβηχτεί» από τη δημοσιότητα, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για την επιστροφή της.

Η τραγουδίστρια ξαναφέρνει στην επικαιρότητα το τραγούδι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός», που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία το 2004, με μία επανεκτέλεση σε ενορχήστρωση του Πάρη Κάλπου και σε στίχους του Πήγασου.

«Άνοιξε ο κλάδος μας επιτέλους. Είμαι ανανεωμένη, κυκλοφόρησε η επανεκτέλεση και το επόμενο βήμα μου δισκογραφικά θα έχει τη δική μου υπογραφή. Θα ξανασυστηθούμε, θα κάνουμε μια νέα αρχή», δήλωσε στο «Secret».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η καραντίνα της έδωσε την ευκαιρία να «ανθίσει» δημιουργικά. «Πάντα έγραφα. Δεν τολμούσα όμως, να το προχωρήσω. Η καραντίνα μου έδωσε άπλετο χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω με τη σύνθεση κι έτσι, βγήκαν διαμάντια που θέλω να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο στούντιο και δοκιμάζουμε διάφορους ήχους», εξήγησε.

Δήλωσε μάλιστα, πως αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκε τόσο με το λαϊκό ρεπερτόριο. «Θα είναι πιο ώριμη η Χρύσπα που θα ακούσετε», είπε.

Όσο για τον λόγο που την έκανε να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η Χρύσπα δήλωσε: «Ήθελα να τελειώσω τις σπουδές μου στον χορό. Τώρα πια έχω πάρει το δίπλωμά μου, κάτι που ήταν όνειρο ζωής, γιατί κάνω κλασσικό μπαλέτο από τριών ετών. Όμως, στην εφηβεία το άφησα. Όταν μεγαλώνεις, βλέπεις διαφορετικά κάποια πράγματα. Το είχα βάλει πείσμα να το κάνω. Γι’ αυτό αποτραβήχτηκα λίγο».

Τέλος, ανέφερε πως δεν είναι άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αντιθέτως, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ. «∆εν θέλω να απασχολώ τη δημοσιότητα, αν δεν έχω κάτι να πω. Ξέρω πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν µε συμπαθούν, αλλά εγώ είμαι ο εαυτός µου και θα παραμείνω»,δήλωσε κλείνοντας.

πηγή:πρώτο θέμα