Ηλεία Κινηματογράφος

Cineplex «Ορφέας»: Πρεμιέρα με την «Μουλάν» σε live action!

Για μια ακόμα χρονιά ο «Ορφέας», στον Πύργο, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους φίλους του κινηματογράφου στις αίθουσές του. Η πρεμιέρα της νέας σαιζόν θα γίνει σήμερα και θα περιλαμβάνει δυο ταινίες… την νέα ταινία της Disney –σε πανελλήνια πρεμιέρα- με την ατρόμητη πολεμίστρια «Μουλάν» σε live action περιπέτειες και το «After 2: Μετά τη σύγκρουση»

Με δήλωση του ο υπεύθυνος λειτουργία του «Ορφέα» Γιώργος Αποστολόπουλος τόνισε πως «Θα είναι σίγουρα μια διαφορετική κινηματογραφική σεζόν λόγω της πανδημίας. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους φίλους της 7ης Τέχνης όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες, προβάλλοντας ταινίες πρώτης προβολής με τα πιο εξελιγμένα συστήματα εικόνας και ήχου.

Φυσικά, τα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του ιού είναι πολύ αυστηρά και περιλαμβάνουν την πληρότητα που δεν μπορεί να ξεπερνάει το 65%, τις τακτικές απολυμάνσεις, τις ομαδικές κρατήσεις και τα κενά ανάμεσα στις θέσεις, αλλά και τη σωστή χρήση κλιματιστικών μονάδων για την εισροή φρέσκου αέρα όπως και τις συσκευές απολύμανσης χεριών».

Ειδικότερα οι ταινίες και οι ώρες προβολής τους:

«Μουλάν»

Σκηνοθεσία Νίκι Κάρο με τους Γιφέι Λιού, Τζετ Λι

Υπόθεση: Η ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, όπου μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της για να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα.

Ώρες προβολής: 7 μμ (μεταγλωττισμένο) και 9:15 μμ (με υπότιτλους)

«After 2: Μετά τη σύγκρουση»

Σκηνοθεσία Ρότζερ Καμπλ με τους: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Λουίζ Λόμπαρντ

Υπόθεση: Ένα μυστικό που αφορά το παρελθόν του Χάρντιν σοκάρει την Τέσα, η οποία νιώθει όλο και περισσότερο παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη και πιθανόν ριψοκίνδυνη σχέση.

Ώρες προβολής: 7:30 και 10 μμ

Όλη η επικαιρότητα