Ηλεία Κινηματογράφος

Cineplex «Ορφέας» (Πύργος) & «Σινεμά» (Αμαλιάδα): Προβολές ξανά με «Μαχητές των δρόμων 9»!

Ακούστε το άρθρο

Μετά από 8 σχεδόν μήνες οι κινηματογράφοι ξεκινούν και πάλι τις προβολές! Μετά τα θερινά σινεμά (21 Μαΐου 2021) από σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν οι κινηματογράφοι δωδεκάμηνης λειτουργίας, που θα επαναλειτουργήσουν ύστερα από πολύμηνη απραξία.

Τα σινεμά οφείλουν να τηρούν αυστηρά υγειονομικά μέτρα, καθώς η πληρότητα των αιθουσών θα φτάνει το 50%, ενώ η είσοδος στους θεατές θα γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό self test. Φυσικά, εξακολουθούν να ισχύουν όλα τα υπόλοιπα μέτρα, όπως η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους…

Opening λοιπόν από σήμερα στους κινηματογράφους Πύργου και Αμαλιάδας που εν μέσω θέρους και πανδημίας ξεκινούν τις προβολές με το «Μαχητές των δρόμων 9» να δεσπόζει στο πρόγραμμα τους…

Μιλώντας την εφημ. ΠΑΤΡΙΣ, ο υπεύθυνος λειτουργίας του Cineplex «Ορφέας» στον Πύργο, Γιώργος Αποστολόπουλος, ανέφερε πως «Για το χώρο του κινηματογράφου είναι σίγουρα πρωτόγνωρο να ξεκινάμε προβολές Ιούλιο μήνα, μια χρονική στιγμή που συνήθως κλείναμε για διακοπές βάζοντας την γνωστή ταμπέλα “ραντεβού το Σεπτέμβριο”. Η πανδημία έχει επηρεάσει τα μάλλα το χώρο σε όλο τον κόσμο αλλά εμείς ξεκινάμε με αισιοδοξία και με πίστη ότι τα δεδομένα θα είναι θετικά στη συνέχεια…

Η έναρξη γίνεται με την γνωστή περιπέτεια δράσης Μαχητές των δρόμων 9, το Ένα ήσυχο μέρος 2 και το παιδικό Κρούντς 2, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν πολλοί τίτλοι ταινιών που αναμένουμε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φίλων του κινηματογράφου.
Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν μέσα στον Ιούλιο/Αύγουστο είναι το Κάλεσμα 3, το Αυτοί που εύχονται το θάνατο μου με την Αντζελίνα Τζολί, το Black Widow της Marvel με την Σκάρλετ Γιόχανσον, το Η χώρα των Νομάδων που πήρε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας φέτος και άλλα. Επίσης και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων Λούκα, Τόμ & Τζέρι: Η ταινία και το Soul που πήρε Όσκαρ καλύτερης παιδικής ταινίας.
Οι ταινίες είναι πολύ καλές κι εμείς θα είμαστε στη θέση μας για να τις προβάλλουμε με τα πιο σύγχρονα συστήματα εικόνας και ήχου».

Ειδικότερα το πρόγραμμα προβολών από σήμερα έως και την Τετάρτη 7 Ιουλίου έχει ως εξής:

Cineplex «Ορφέας» (Πύργος)

«Μαχητές των δρόμων 9»
Σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν με τους: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θερόν, Τζον Σένα, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον
Υπόθεση: Ο Ντομ έρχεται αντιμέτωπος με τον μικρότερο αδελφό του Τζέικομπ, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει μια πολύτιμη για το μέλλον της ανθρωπότητας ηλεκτρονική συσκευή.
Ώρες προβολής: 7:15 και 10 μμ

«Ένα ήσυχο μέρος 2»
Σκηνοθεσία Τζον Κραζίνσκι με τους: Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Κίλιαν Μέρφι
Υπόθεση: Τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Άμποτ αναζητούν πάση θυσία νέο καταφύγιο και πιθανούς συμμάχους για να επιβιώσουν απέναντι στα δολοφονικά εξωγήινα πλάσματα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο.
Ώρες προβολής: 8:45 και 10:30 μμ

«Οι Κρούντς 2: Νέα εποχή»
Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ
Υπόθεση: Η προϊστορική οικογένεια των Κρουντς συνεχίζει να αναζητά ασφαλή κατοικία, φτάνοντας σ’ έναν ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο. Μόνο που μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: οι Προχώβιοι.
Ώρα προβολής: 7 μμ

«Σινεμά» (Αμαλιάδα)

«Μαχητές των δρόμων 9» στις 7:15 και 10 μμ
«Soul»
Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ, Κεμπ Πάουερς
Υπόθεση: Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής στο γυμνάσιο, πάθος του όμως είναι η τζαζ. Έτοιμος να δοκιμαστεί ως μέλος μιας περιζήτητης μπάντας, θα πέσει θύμα ατυχήματος και θα βρεθεί παγιδευμένος ανάμεσα σ’ αυτήν και την επόμενη ζωή.
Ώρα προβολής: 5:30 μμ

Όλη η επικαιρότητα