Παρουσίαση Επιχείρησης

CLEARNET: Ατομική υγιεινή, αρωματισμός και απολύμανση

Ακούστε το άρθρο

ClearNet Ιωάννης Γ. Γιαννακόπουλος

Ατομική υγιεινή, αρωματισμός, απολύμανση

Η ClearΝet είναι η μοναδική εταιρία που ξεχωρίζει στο κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού Υγιεινής και του Αρωματισμού. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι έχει τολμήσει να είναι πρωτοπόροι του χώρου, είτε μέσω καινοτόμων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων που παρουσιάζει η εταιρεία στην ελληνική αγορά, είτε μέσω των νέων τάσεων που δημιουργεί στην εξυπηρέτηση κάθε είδους επιχείρησης. Πάνω από όλα όμως, σας εξασφαλίζει την σιγουριά και την ασφάλεια που επιθυμείτε από τον συνεργάτη. Η ClearNet διαθέτει την αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα δυο εκ των κορυφαίων διεθνών εταιριών του χώρου, τη “Vectair Systems LTD” στο τομέα της υγιεινής και του αρωματισμού, και την “Milliken Industrials” στο τομέα των επαγγελματικών ταπέτων, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε και την συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Vectair Systems.

Δραστηριοποιείται στο τομείς της ατομικής υγιεινής, του αρωματισμού και της απολύμανσης και προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με απόλυτη επιτυχία σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Mε τη πολυετή πείρα της, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν με το πλέον αποτελεσματικό τρόπο κάθε ανάγκη μιας επιχείρησης, από την είσοδο της μέχρι και τους πιο «ευαίσθητους» χώρους της. Με την άρτια εξυπηρέτηση που παρέχει, τη τεχνογνωσία των συνεργατών και την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, η εταιρία αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για την επιχείρηση σας.

Όλοι οι άνθρωποι της Clearnet έχοντας ως κύριο στόχο μας την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη.

Υπηρεσίες:


Αρωματισμός χώρων:
Ο αρωματισμός ενός χώρου παίζει μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία μας και αποτελεί ένα πολύτιμο “εργαλείο” για μιά επιχείρηση και το marketing της. Η ClearNet σας προσφέρει μια μοναδική ποικιλία αρωμάτων!!

Εντομοαπωθητικά: Αποτελείται από 100 % φυσική Πυρεθρίνη, είναι άοσμο και φιλικό πρός το περιβάλλον. Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες της Ε.Ε.
Σύστημα Yγιεινής και Αρωματισμού WC: Το υγρό είναι εξαιρετικής ποιότητας και εξασφαλίζει την εξυγείανση και το καθαρισμό της τουαλέτας. Εξουδετερώνει βακτήρια και μικροοργανισμούς, διατηρεί τις σωληνώσεις καθαρές απο βρωμιά και πουρί.
Επαγγελματικά Χαρτικά και Συσκευές: Η νέες συσκευές της ClearNet είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομική επιλογή.Εξασφαλίζουν μέγιστη αξιοπιστία στη χρήση και τη μακροζωία και μεγάλη αυτονομία χαρτιού.
Αφροσάπουνο και Αντισηπτικό χεριών: Σαπούνι χεριών – Σειρά Sanitex και Αντισηπτικό χεριών – Σειρά Sanitex MVP
Ταπέτα Επαγγελματικά Με Λογότυπο: Κατασκευάζονται απο τα πιο ανθεκτικά υλικά και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας.
Επαγγελματικοί κάδοι: Κάδος Απορριμμάτων Wastecare και Κάδος γυναικείας υγιεινής femcare
Επώνυμα προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής: Σας προσφέρουμε μια από τις πληρέστερες σειρές προϊόντων επαγγελματικου καθαρισμού & υγιεινής που χρόνια γνωρίζετε και εμπιστεύστε και διατίθονται πλέον σε οικονομικές επαγγελματικές συσκευασίες…
Απορρυπαντικά πληντυρίου πιάτων-ποτηριών: Συστήματα για πλύση πιάτων και σκευών στο πλυντήριο πιάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες καθαρισμού και δίνουν λύση σε όλες τις σκληρότητες νερού.

Διεύθυνση: Μανωλοπούλου 78 & Μαγνησίας, Πύργος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26213 01901 – 698 5710292
Email: clearnetpyrgos@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα