Προγνωστικά

Cleverbet.eu: Europa League Προγνωστικά 04/10/2018

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της νίκη θα επιδιώξει η Ζενίτ μετά την ισοπαλία στην Δανία, εμπόδιο της η Σλάβια Πράγας, που πήρε σπουδαία νίκη επί της Μπορντό.

Τρεκλίζει με τις εμφανίσεις της η Φενερ, ενδεικτική η συντριβή από την Ντιναμό, δεν γεμίζει το μάτι η Σπάρτακ Τρνάβα, αλλά κέρδισε ήδη την Άντερλεχτ.

ΖΕΝΙΤ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣΖΕΝΙΤ :

Προηγήθηκε στη Δανία η Ζενίτ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από την Κοπεγχάγη και περιορίστηκε στο 1-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα. Στο πρωτάθλημα έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Ανζί, για πρώτη φορά φέτος, κράτησε όμως την πρώτη θέση και το +3 από την Κράσνονταρ.
Απών ο μέσος Νομπόα.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ:

Εξαιρετική εμφάνιση για τους Τσέχους στο εντός έδρας 1-0 επί της Μπορντό στην πρεμιέρα μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα της έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Μπάνικ Οστράβα και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Πλζεν.

Απών ο επιθετικός Τεκλ.

Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν.

Πρόταση στοίχημα: Η Ζενίτ είναι ώρα να εκμεταλλευτεί την δυνατή της έδρας μετά τη ισοπαλία με την Κοπεγχάγη. Καλά δείγματα γραφής έδειξε η Σλάβια, αλλά δεν έχει την κλάση και την ποιότητα του αντιπάλου της, δύσκολα θα αντέξει. 

Κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ:

Απλά τραγική στο Ζάγκρεμπ η Φενέρ, διεσύρθη με 4-1 από την Ντιναμό και ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο τον όμιλο. Αλλά και στο πρωτάθλημα μετά την ντροπιαστική ήττα με 3-0 από τη Ριζεσπόρ, έχει πέσει στην 14η θέση.Αμφίβολος ο στόπερ Σκρτελ.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ:

Νέα εντυπωσιακά παράσταση από τους Σλοβάκους, που κέρδισαν εντός έδρας με 1-0 την Άντερλεχτ και έδειξαν ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα. Στο πρωτάθλημα πάντως έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Σλόβαν Μπρατισλάβας και έχει μόλις 8 βαθμούς μετά από 10 αγώνες.
Απών ο μέσος Σλόμποντα, αμφίβολος ο μπακ Τσόνκα.

Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν.

Πρόταση στοίχημα: Να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει η Φενέρ, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί. Η Σπαρτάκ θα πάει στην Πόλη με σκοπό να είναι προσεκτική αμυντικά, μήπως κάνει ακόμη μια έκπληξη, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under.

Διαβάστε στο cleverbet.eu αναλύσεις πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα στατιστικά και τις βαθμολογίες, πάρτε τα bonus εγγραφής των εταιριών στοιχήματος.   

Όλη η επικαιρότητα