Ελλάδα

«Click away»… με φειδώ και SMS 6 για βόλτα στην παραλία (Εικόνες)

Ένα ακόμα πρωϊνό Σαββάτου του lockdown και αρκετοί Αθηναίοι βγήκαν από τα σπίτια τους, άλλοι για σωματική άσκηση ενώ κάποιοι άλλοι για click away αγορές στην Ερμού.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι προτίμησαν την παραλία και συγκεκριμένα τον Φλοίσβο για τον μεσημεριανό τους περίπατο και την άσκηση ακόμη και με ποδήλατα.

Μερικοί χειμερινοί κολυμβητές εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό έριξαν τις βουτιές τους στη θάλασσα. Μοναχικά άτομα, οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και νεαρά ζευγάρια, στέλνοντας το αναγκαίο sms μετακίνησης, βγήκαν έξω από τα σπίτια τους, χάρη και στις καιρικές συνθήκες.

Βέβαια αρκετοί που είχαν κάνει τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες έσπευσαν να αγοράσουν τα δώρα τους, μιας και έχουν μείνει μονάχα λίγες ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο πιο πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος της Αθήνας η οδός Ερμού είχε αρκετή κίνηση με τους καταναλωτές να σπεύδουν στα καταστήματα για να παραλάβουν τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες. Κάποιοι κρατούσαν στα χέρια τους τα ρούχα, όπως αποτυπώνεται στο φακό του protothema.gr, για να δουν αν ταιριάζουν στο μέγεθος, και κυρίως αυτά που προορίζονταν για δώρα.

Αυξημένη ήταν και η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας αφού οι περισσότεροι έχουν επιλέξει τα οχήματά τους παρά τα δημόσια μέσα μεταφοράς λόγω φόβο συνωστισμού και κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα