Επιχειρήσεις Ομογένεια

Η Coffee Island επεκτείνεται στο Τορόντο!

Ακούστε το άρθρο

Η Coffee Island ανακοινώνει το πρώτο της καφεκοπτείο στον Καναδά συνεχίζοντας την επέκτασή της στη διεθνή αγορά. Μερικούς μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του καφεκοπτείου της αλυσίδας στο Λονδίνο, η Coffee Island κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα.

Το νέο καφεκοπτείο στο Τορόντο, βρίσκεται 925 Bay Street, ON M5S 3L4 και έρχεται να μυήσει τους λάτρεις του καφέ στη μεγάλη ποικιλία των Specialty καφέδων που διαθέτει. Επίσης, μπορούν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους ρόφημα με προτάσεις για πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα σύμφωνα με τις γαστριμαργικές τους προτιμήσεις.

Ειδοποιός διαφορά για την αγορά του Τορόντο είναι το «Custom Blend» της Coffee Island. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα δημιουργίας μοναδικού blend ανάλογα με το γευστικό προφίλ της επιλογής τους. Ενώ παράλληλα στο καφεκοπτείο προσφέρεται μια διευρυμένη γκάμα specialty καφέ από το Microfram Project.

Στο Brew Bar όλα τα ροφήματα παρασκευάζονται με εξελιγμένες μεθόδους παρασκευής όπως το V60,  Chemex, Aeropress και Syphon ενώ οι πελάτες του έχουν την δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε specialty καφέ της επιλογής τους. Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων σε ένα ζεστό περιβάλλον με μοντέρνο σχεδιασμό ταξιδεύει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες για το καφεκοπτείο μας στο Τορόντο θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://coffeeisland.ca/

Όλη η επικαιρότητα