Επιχειρήσεις

Η COFFEE ISLAND γιόρτασε και «χάρισε ζωή»

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η Coffee Island διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή πίτας της εταιρείας, με τη συμμετοχή πάνω από 200 εργαζομένων από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο, φιλοξενώντας την μεγάλη οικογένεια της Coffee Island στην πόλη από όπου ξεκινά το ταξίδι του καφέ το 1999 … την Πάτρα.

Το προσωπικό της Coffee Island, καλωσόρισε ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος ο οποίος στον χαιρετισμό του, επεσήμανε ότι η πεμπτουσία της εταιρείας είναι ότι κάθε μέλος της οικογένειάς της -η οποία ξεπερνά τους 1200 εργαζόμενους- έχει μια επαγγελματική προοπτική και το περιβάλλον για να δημιουργήσει. Πρόσθεσε επίσης ότι «δεν ξεχνούμε πως η αφετηρία μας είναι η Πάτρα. Παραμένουμε μία ελληνική εταιρεία με αξίες και όραμα, που ακολουθούμε τους στόχους και τα όνειρά μας.»

Από την πλευρά του, ο CEO Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η Coffee Island έχει κάνει τόσα βήματα ανάπτυξης μέσα σε επτά χρόνια, έχοντας επεκταθεί πλέον σε 4 χώρες -και σύντομα σε ακόμα μια- φτάνοντας σήμερα τα 340 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κάλεσε όλα τα μέλη της οικογένειας της Coffee Island να κρατήσουν όλοι μαζί, αναλλοίωτη την ταυτότητα, το ύφος και την κουλτούρα της εταιρείας.

Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών από την Δρ. Κατερίνα Γραφανάκη, εκπρόσωπο του ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών).

Η πρωτοβουλία αυτή της Coffee Island, έγινε θερμά αποδεκτή από το προσωπικό και τους συνεργάτες της, καθώς πραγματοποιήθηκαν δειγματοληψίες και συμπληρώθηκαν αιτήσεις εθελοντών δοτών.

coffee island (1)

Ο CEO κ. Κων/νος Κωνσταντινόπουλος κόβει τη πίτα της Coffee Island, παρουσία του Προέδρου κ. Βαγγέλη Λιόλου

Όλη η επικαιρότητα