Γεύσεις

Coffee Island: Γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα καφέ και στηρίζουν το Make a Wish Ελλάδος

Ακούστε το άρθρο

Παρήγγειλε μέσω του www.coffeeisland.gr και βοήθησε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των μικρών μας φίλων!

 

Για όλους εμάς, τους λάτρεις του καφέ, η 1η Οκτώβρη είναι ημέρα γιορτής!

Γιορτάζουμε την αγάπη μας για τον specialty καφέ, από τη στιγμή που αυτός γεννιέται από το άνθος μέχρι τη στιγμή που τον προσφέρουμε στα καφεκοπτεία μας. Για εμάς, την οικογένεια της Coffee Island, ο καφές δεν είναι μόνο ένα απολαυστικό ρόφημα, δεν είναι μόνο μια καθημερινή συνήθεια, είναι κάτι πέρα από αυτό…Είναι μια αφορμή να συναντηθούμε με τους αγαπημένους μας, να μοιραστούμε τις πιο κρυφές επιθυμίες μας, τα όνειρά μας.

Την 1η Οκτώβρη, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα Καφέ και προσφέρουμε την αγάπη μας και τη έμπρακτη στήριξή μας στον οργανισμό Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να συνεχίσουν οι μικροί μας φίλοι να κάνουν όνειρα.

Με κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείται Online στο www.coffeeisland.gr, από 25/9 έως και 30/9, θα προσφέρουμε 1 ευρώ (ανά παραγγελία), για την πραγματοποίηση ευχών των μικρών μας φίλων.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας, τα όνειρα και οι επιθυμίες των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες να γίνουν πραγματικότητα.

Ας παραγγείλουμε όλοι μας on-line, το αγαπημένο μας ρόφημα, το σνακ μας ή φρεσκο-αλεσμένο καφέ, σε ένα από τα καφεκοπτεία Coffee Island, και ας κάνουμε την καθημερινή μας συνήθεια, προσφορά αγάπης με σκοπό να πραγματοποιήσουμε όσες περισσότερες ευχές μπορούμε!

Όλη η επικαιρότητα