Αθλητισμός

To come back της Hayley Turner στην Ελλάδα

Ακούστε το άρθρο

Πέντε μήνες μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, η διεθνούς φήμης αναβάτρια Hayley Turner, έβαλε ξανά τη στολή του τζόκεϊ και έκανε μια μοναδική εμφάνιση για τους Έλληνες φιλάθλους των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, υποδέχθηκαν χθες 6 Απριλίου 2017,  στελέχη της GBI Racing και την 34χρονη Βρετανίδα αναβάτρια, η οποία άφησε το στίγμα της στην ιπποδρομιακή ημέρα, ιππεύοντας σε τρεις από τις 6 κούρσες του προγράμματος. Μπορεί η Hayley Turner  να μην έφτασε πρώτη στο photo finish, ωστόσο ξεκίνησε ιδανικά και στις τρεις διαδρομές, ενώ ιππεύοντας την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ τερμάτισε στην 3η θέση και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η Hayley Turner στο photo finish

Σε δηλώσεις της η Hayley Turner δήλωσε ενθουσιασμένη από τη φιλοξενία και χαρακτήρισε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τις ελληνικές ιπποδρομίες. «Είναι μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σήμερα στις ιπποδρομίες. Ο στίβος είναι υπέροχος, ιδανικός για ιπποδρομίες, επίπεδος και τον απολαμβάνουν και τα άλογα. Είχα μια μικρή ανησυχία, επειδή είμαι εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, προπονούμαι σκληρά στο γυμναστήριο και αυτό αποδίδει, καθώς σήμερα, ευτυχώς,  δεν ζορίστηκα πολύ.   Ήταν όλα εξαιρετικά και θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Hayley Turner ιππεύει την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

Η Hayley Turner σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα, η Hayley Turner παρακολουθούσε σε καθημερινή βάση όλες τις εξελίξεις στις αγγλικές ιπποδρομίες. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη 4 Απριλίου 2017, επισκέφθηκε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα και παρακολούθησε μαζί με παίκτες τις δύο βρετανικές ιπποδρομίες της ημέρας, που προσφέρει στην ελληνική αγορά η στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ με την GBI Racing.

Οι παίκτες του στοιχήματος υποδέχθηκαν θερμά τη Hayley Turner, συνομίλησαν μαζί της, έβγαλαν φωτογραφίες, ενώ ζητούσαν επίμονα και τα προγνωστικά της για το στοίχημα, μετά τη σωστή πρόβλεψη που έκανε για το γκανιάν της μίας ιπποδρομίας.

Όλη η επικαιρότητα