Lifestyle

Couple goals: H σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Αιμιλιανού Σταματάκη μέσα από 4 φωτογραφίες

Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη για τη χρονιά που έφυγε. Ήταν μία από τις πιο ωραίες χρονιές της και σε αυτό συνέβαλε και ο σύντροφός της Αιμιλιανός Σταματάκης. Μπορεί στην αρχή να μην ήθελε να μιλάει δημόσια για τη σχέση τους αλλά 1,5 χρόνο μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ποζάρει στο πλευρό τους στις πρεμιέρες του και στις δικές της σημαντικές στιγμές, σχολιάζει στιγμές τους μέσα από το κανάλι της στο YouTube και πλέον ανεβάζει στιγμές τους στα social media.

Η τελευταία φωτογραφία της χρονιάς για την Μάιρη ήταν ένα κολάζ από κοινές τους φωτογραφίες. Η ευχή της για το 2020 είναι μία: αγάπη. “Το 2020 ελπίζω να τη νιώθουμε, να τη μοιράζουμε, να μην την συνδέουμε με ανταλλάγματα, όσο μπορούμε να την αφήνουμε μακριά από εγωισμούς, να ρέει… στον εαυτό, στους φίλους, στην οικογένεια, σε κάποιον έξτρα ξεχωριστό, σε όσα επιλέγουμε να κάνουμε. Όλα είναι αγάπη” έγραψε στη λεζάντα του κολάζ της.

Στις στιγμές που μοιράστηκε ήταν οι καλοκαιρινές τους διακοπές, πάρτι με φίλους στο σπίτι, από βραδινή έξοδο αλλά και βόλτα τους στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Στιγμές που ζει κάθε ερωτευμένο ζευγάρι και η Μαίρη και ο Αμιλιανός δεν αποτελούν εξαίρεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κι αν δεν είναι α γ ά π η η ευχή, τότε ποια να είναι; Το 2020 ελπίζω να τη νιώθουμε, να τη μοιράζουμε, να μην την συνδέουμε με ανταλλάγματα, όσο μπορούμε να την αφήνουμε μακριά από εγωισμούς, να ρέει… στον εαυτό, στους φίλους, στην οικογένεια, σε κάποιον έξτρα ξεχωριστό, σε όσα επιλέγουμε να κάνουμε. Όλα είναι αγάπη ♥️ [ 2019, σε ευχαριστώ ]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

via

Όλη η επικαιρότητα