Ηλεία

Δ.Ε. Πηνείας: Έργα Αγροτικής Οδοποιίας

Ακούστε το άρθρο

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας, στις αρχές Μαΐου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πηνείας, κου Παπαδόπουλου Βασίλη και συνάντηση με προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων (φωτογραφία αρχείου), συζητήθηκε ο προγραμματισμός διαφόρων δράσεων και κυρίως οι εργασίες που αφορούν την αγροτική οδοποιία. Οι πρόεδροι κατέθεσαν τις απόψεις τους ώστε σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή να γίνουν αποτελεσματικά όλες οι απαιτούμενες εργασίες.

Η πραγματοποίηση των έργων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και την πορεία των εργασιών επιθεώρησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πηνείας, κος Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Θανάσης Φουντάς, που παραβρέθηκαν σε κατασκευή τσιμεντοστρώσεων και χωματουργικών εργασιών με σκαπτικά μηχανήματα και Grader.

Σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από τον Δήμο Ήλιδας, στις βελτιώσεις των υποδομών της αγροτικής οδοποιίας με χρήση των κατάλληλων μηχανημάτων και στοχευμένες παρεμβάσεις, ώστε πριν την έλευση του χειμώνα να έχει ολοκληρωθεί ο Προγραμματισμός του Δήμου.

Όλη η επικαιρότητα