Ηλεία

Δ. Ήλιδας: «Προχωρά» και με καθαρισμούς τάφρων

Ακούστε το άρθρο

Οι καθαρισμοί των τάφρων στα κανάλια, ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, σε συνεργασία του δήμου Ήλιδας με τον ΤΟΕΒ Αμαλιάδας.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καθαριότητας, τα συνεργεία του δήμου άρχισαν και τους καθαρισμούς των τάφρων, που οι περισσότερες είναι γεμάτες σκουπίδια, μπάζα και άγρια βλάστηση.

Οι καθαρισμοί  πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος του ρέματος και της παραλίας, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Ήδη έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις σε διάφορα άλλα σημεία της πόλης και σε δημοτικά διαμερίσματα, οι οποίες και θα συνεχιστούν.

«Έχουμε προχωρήσει σε πολλά σημεία του δήμου μας, ώστε οι συμπολίτες μας, οι συνδημότες να έχουν μια καλύτερη καθημερινότητα. Καθαρίσαμε τάφρους που ήταν γεμάτοι σκουπίδια και άγρια βλάστηση και συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να έρθει το  επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο οποίος ευχαρίστησε και τον ΤΟΕΒ Αμαλιάδας για την στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Όλη η επικαιρότητα