Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας: Το Φεστιβάλ «Άνοιξη της Πράγας» αποκλειστικά στο σπίτι σας on-line

Share

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
ON-LINE 18 Μαΐου – 4 Ιουνίου

Με μεγάλη χαρά ο Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας ανακοινώνει τη συνεργασία με το Τσέχικο Κέντρο Αθήνας. Το Τσεχικό Κέντρο Αθήνας είναι πολιτιστικό ινστιτούτο της Τσεχικής Δημοκρατίας που εδρεύει στην Αθήνα. Ο στόχος του είναι να προωθεί ενεργά τον τσεχικό πολιτισμό στην Ελλάδα. Για να προσεγγίσει το ευρύτερο κοινό συνεργάζεται με ελληνικούς θεσμούς, κινηματογράφους, αίθουσες συναυλιών, φεστιβάλ, γκαλερί κλπ. και πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους και πόλεις (προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, συνέδρια και άλλα).

Είχαν προγραμματιστεί κάποιες εκδηλώσεις, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα που προέκυψαν με την πανδημία δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση τους. Όμως στο πλαίσιο αυτό μπορούν οι φίλοι της μουσικής να παρακολουθήσουν το διάσημο φεστιβάλ «Prague Spring», που μεταδίδεται διαδικτυακά σε όλον τον κόσμο με την στήριξη του δικτύου των Τσέχικων Κέντρων.

Η Επετειακή 75η χρονιά κατατάσσει το φεστιβάλ κλασικής μουσικής PRAGUE SPRING μεταξύ αυτών με τη μεγαλύτερη ιστορία παγκοσμίως. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά χωρίς την παρουσία θεατών στις αίθουσες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 11 ζωντανές μεταδόσεις κονσέρτων μουσικών παγκόσμιας φήμης, αλλά και νέων ταλέντων και προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό το πολύτιμο πετράδι της τσεχικής κουλτούρας και στην Ελλάδα. Πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων (πάντα στις 21:00 ώρα Ελλάδος).

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για όλες τις πληροφορίες και τις συνδέσεις με τα κονσέρτα: https://onedrive.live.com/…