Ελλάδα

Δ. Λιγνάδης: Να παραπεμφθεί σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων ζητά η εισαγγελέας

Ζητά να δικαστεί ο Δ. Λιγνάδης ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για το σύνολο των καταγγελιών σε βάρος του για το κακούργημα του βιασμού κατα συρροή σε βάρος ανηλίκων.
Ακούστε το άρθρο

Την παραπομπή σε δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον έχουν οδηγήσει στη φυλακή προτείνει η εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η εισαγγελική λειτουργός αφού αξιολόγησε  τα στοιχεία της δικογραφίας ζητά να δικαστεί ο Δ. Λιγνάδης ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για το σύνολο των καταγγελιών σε βάρος του για το κακούργημα του βιασμού κατα συρροή σε βάρος ανηλίκων.

Η εισαγγελέας απορρίπτει τους υπεραπιστικούς ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ο οποίος αρνείται την τέλεση των σοβαρών κακουργημάτων πράξεων που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα εισηγείται να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση και να παραμείνει στη φυλακή ο Δ. Λιγνάδης καθώς κατά την κρίση της δε έχουν εκλείψει οι λόγοι που οδήγησαν ανακρίτρια και εισαγγελέα στην απόφαση για την προφυλάκιση του.

Τις επόμενες μέρες με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αναμένεται να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου στο εδώλιο.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλη η επικαιρότητα