ΕΠΣ Ηλείας

Δάφνη Ανδραβίδας – Α.Ο. Μακρισίων 1-2: «Καθάρισε»… ο Καπετανάκης!

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, που ήταν και η πρώτη στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΗ, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στην Ανδραβίδα, ο ΑΟ Μακρίσίων του Τάσου Γκότση.
Ακούστε το άρθρο

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, που ήταν και η πρώτη στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΗ, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στην Ανδραβίδα, ο ΑΟ Μακρίσίων του Τάσου Γκότση και μάλιστα  με ανατροπή, καθώς η Δάφνη  ήταν εκείνη που ξεκίνησε δυνατά, πήρε προβάδισμα και έδειξε να ελέγχει το ματς.

Με τα παιδιά των Μακρισίων να αποδεικνύουν ότι είναι πολύ σκληρά  για να «πεθάνουν» νωρίς, όπως ίσως… κάποιοι να πιστεύουν!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Η Δάφνη, μπήκε πιο δυνατά και πήρε το προβάδισμα με πλασέ από τον Ζωγόπουλο, έπειτα από σέντρα του Βασιλείου. Δεν το χάρηκε όμως για πολύ, καθώς στο 21΄, ο Καρβουνιάρης ανατράπηκε από τον Ρούνη και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καπετανάκης.

Το προβάδισμα για τα Μακρίσια ήρθε στο 51΄με τον Καπετανάκη ξανά, σε αντεπίθεση και έπειτα από κάθετη πάσα του Κηπουρού.

Η Δάφνη, έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κακολύρη και μια με τον Βαρβαρέσο, ωστόσο το 1-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Στα τελευταία λεπτά, η Δάφνη βγήκε στην επίθεση, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, διαμαρτυρόμενη για πέναλτι στον Κακολύρη στο 85΄.

Δάφνη: Ρούνης, Βασιλείου, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Δρακόπουλος (70΄ Βαρβαρέσος), Κρίκος, Κωστόπουλος, Χατζής (55΄ Πετρόπουλος), Παπαδόπουλος (55΄ Παναγιωτόπουλος), Κακολύρης, Ζωγόπουλος.

Μακρίσια: Ελ Ζουντί, Διονυσόπουλος (55΄ Γκότσης), Σταϊκόπουλος, Καπουράνι, Κοζοκάρου, Νικολακόπουλος, Γρ. Κριαράς (90΄ Α. Κριαράς), Καρβουνιάρης, Κηπουρός (70΄ Πρίνος), Καπετανάκης, Δούφας.

Όλη η επικαιρότητα