ΕΠΣ Ηλείας

Δάφνη Ανδραβίδας – Αστέρας Αμαλιάδας 0-3: Αυτή τη φορά ήταν βελτιωμένος

Α1 Κατηγορία - Duomo-Monk
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, ο Αστέρας Αμαλιάδας, το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανδραβίδα κόντρα στη μαχητική Δάφνη να αγωνίστηκε ξανά χωρίς τους τραυματίες Βασιλικόπουλο, Γεωργόπουλο, Καμαρινό και  Μπαρδούση, όμως ηταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Ξενοφώντα, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Δάφνης  Ανδραβίδας.

Μελανό σημείο του ματς η αποχώρηση, λόγω τραυματισμού του βυσσινόλευκου Κυριαζή στο 85ο λεπτό (θλάση).

Τα γκολ της αναμέτρησης!

Ο Κυριαζής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 42′, για να έρθει στο 55′ ο Μπατζακόπουλος να διπλασιάσει τα τέρματα του Αστέρα. Στο 85′ ο Μπάρκας διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Η Δάφνη, πάλεψε στο πρώτο μέρος με αξιώσεις το παιχνίδι, ωστόσο η ποιότητα του Αστέρα και οι αλλαγές στην επανάληψη, την αποσυντόνισαν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Ανδραβίδας αγωνίστηκε χωρίς τους Κακολύρη, Σπανό, Μητρόπουλο και Πετρόπουλο.

Δάφνη: Ψυχογιός, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Τσαγρής, Χατζής, Μουτσάι, Φριντζήλας, Κωστόπουλος, Βασιλείου, Βαρβαρέσος (Τσιχλιάς, Χριστοδουλόπουλος, Παπαδόπουλος, Περικλέους, Καπατσούλιας, Λουκόπουλος, Τσουραπάς).

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Χοτζάι, Μπουγονικολός, Χατζηγιάννης, Κυριαζής, Σιούλας, Μπάρκας, Μπατζακόπουλος, Σταυρούλιας, Γκρίλλας, Χριστόπουλος (Κοτσομύτης, Τσάλας, Σάκκος, Γιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα