ΕΠΣ Ηλείας

Δάφνη Ανδραβίδας – Νίκη Τραγανού 0-5: Πήρε φόρα…

Νικηφόρα και από το «Βασίλης Μαρτζάκλης» της Ανδραβίδας, πέρασε η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού.
Ακούστε το άρθρο

Νικηφόρα και από το «Βασίλης Μαρτζάκλης» της Ανδραβίδας, πέρασε η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού κερδίζοντας με 5-0 τη νεανική Δάφνη, στο γειτονικό ντέρμπι.

Στο 10’ ο Ραυτόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, για να έρθει στο 25’ ο Γιάννης Κασσιανός να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 39’ ο Καλογερόπουλος έκανε το 0-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ξανά ο Ραυτόπουλος, ο οποίος αν και δεν έχει αγωνιστεί στη Νίκη στον πρώτο γύρο, βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ, έκανε το 0-4, στο 53’. Το τελικό 0-5, διαμόρφωσε αυτή τη φορά ο Νικολόπουλος.

Δάφνη: Ψυχογιός, Βασιλείου (60’ Τσουραπάς), Χατζής, Κορκός, Παναγόπουλος (60’ Γιατράς), Μετσάι, Κωστόπουλος, Πετρόπουλος (46’ Ντούγκας), Κακολύρης, Βαρβαρέσος (60’ Καπατσούλιας), Τσαγρής

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης (72’ Κοντάνας), Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος (46’ Νικολόπουλος), Δαλαβούρας, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (63’ Κούντουρας), Ραυτόπουλος (54’ Τσέλα).

Όλη η επικαιρότητα