ΕΠΣ Ηλείας

Δάφνη Ανδραβίδας – Πέλοπας Πύργου 2-2: Νέα ισοπαλία… και πάλι στο φινάλε!

Άλλη μία ισοπαλία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Πέλοπα Πύργου.
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μία ισοπαλία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Πέλοπα Πύργου στην Ανδραβίδα με τη Δάφνη, μένοντας στο 2 – 2 φτάνοντας την έβδομη συνολικά  σε 12 παιχνίδια.

Αντίθετα η γηπεδούχος Δάφνη, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, δεχόμενη για δεύτερο σερί ματς, την ισοφάριση στο φινάλε. Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 20’ με τον Βαρβαρέσο, μιας και ο Πέλοπας μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε την κατοχή και πίεζε. Το 2-0 έγινε στο 50’ μετά από αδράνεια της άμυνας του Πέλοπ, με τον νεοαποκτηθέντα, Κ. Θεοφιλόπουλο. Το 2-1 στο 57′ ύστερα από ασίστ του Διαμαντάκου και ωραίο τελείωμα του Αστερόπουλου.

Η ισοφάριση ήρθε μετά από σουτ του Αστερόπουλου ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και προβολή του Χ. Κανελλόπουλου (2-2). Ο Πέλοπας μετά τη λήξη, είδε να αποβάλλεται ο Σωκράτης Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη.

Δάφνη: Ρούνης, Γερασιμόπουλος, Χαντζής, Ν. Θεοφιλόπουλος, Βασιλείου, Κωστόπουλος, Πετρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κακολύρης, Καλαβρέζος, Κ. Θεοφιλόπουλος.

Πέλοπας: Πλατής, Χριστακόπουλος, Βαρζελιώτης, Μπουλούτας (54’ Παπαγεωργίου), Παναγόπουλος, Δ. Πλατής, Βαρδάρης (54’ Παπαδάτος), Χαραλαμπόπουλος, Αστερόπουλος, Δημητρόπουλος, Διαμαντάκος (65’ Κανελλόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα