Lifestyle

Δάκης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Δίνει μία μάχη με αξιοπρέπεια»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο Δάκης, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής πάσχει από καρκίνο και μάλιστα τις προηγούμενες εβδομάδες χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι του και δίνει από εκεί την μάχη του, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, κυκλοφόρησε μια ανάρτηση του χορογράφου Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος έγραφε ότι ο Δάκης ζυγίζει 42 κιλά και πως δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η δημοσιογράφος και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, μίλησε στην εκπομπή «Love It» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

Είπε συγκεκριμένα:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι για σένα φίλος ζωής, έχεις μια σχέση ζωής, είναι το καθημερινό σου τηλεφώνημα για πάνω από τριάντα χρόνια, δεν μπορείς να βγεις να πεις τόσο προσωπικά δεδομένα. Αν ήθελα, τα τελευταία 4μισι χρόνια που δίνει μια μάχη και αυτό το λέω γιατί ο ίδιος το ομολόγησε, θα έβγαινα κάθε μέρα και θα μιλούσα για αυτό. Για όνομα του Θεού!

Αυτό που θα πω είναι ότι οι πραγματικοί φίλοι και ευτυχώς έχει τέτοιους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα του, όχι περιγράφοντας τι βλέπουν μέσα από μια κλειδαρότρυπα, αλλά έχει δώσει ο ίδιος το κλειδί της ψυχής του, του σπιτιού και της καρδιάς του και μας έχει τιμήσει με την φιλία του δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο.

Αυτοί που τον αγαπούν σιωπούν, σέβονται, προσεύχονται και βοηθούν ουσιαστικά. Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη. Παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο αυτούς που θέλει. Βεβαίως δίνει μια μάχη, αλλιώς θα τον έβλεπες σε συναυλίες. Δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια. Τον ξέρω χρόνια τον Τάκη, δεν γνωρίζω πόσο φίλος είναι με τον Δάκη. Δεν σχολιάζω τη συγκεκριμένη δήλωση, αλλά όλα τα δημοσιεύματα που είδα στο διαδίκτυο. Δεν ισχύει τίποτα».

Πηγή:  in.gr

Όλη η επικαιρότητα