Lifestyle Smile

Δανάη Μπάρκα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να τα έχεις με μάγειρα (βίντεο)

Η παρουσιάστρια του MEGA απάντησε με χιούμορ και ειλικρίνεια στις απαντήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ακούστε το άρθρο

H Δανάη Μπάρκα μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, την μαμά της αλλά και τις αλλαγές που έχει φέτος τη εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του MEGA απάντησε με χιούμορ και ειλικρίνεια στις απαντήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της κάνοντας παράλληλα σύγκριση με την περσινή χρονιά όταν και ανέλαβε για πρώτη φορά.

«Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού.

Σε σχέση με εμένα κατάλαβα κάποια λάθη που δεν μου άρεσαν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν», είπε η Δανάη Μπάρκα.

 Οι μάγειρες της ζωής της….

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις σχέσεις που της έχουν προσάψει με τους μάγειρες που έχει στην εκπομπή της και εκείνη απάντηση με χιούμορ.

«Οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει. Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα».

Στην ερώτηση πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Δεν απάντησα ποτέ γιατί αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις θα είμαστε μία ζωή στα κλικαρίσματα. Με ένα μαγικό τρόπο απαντήθηκαν και είδα από ανθρώπους που με είχαν κρίνει αυστηρά πέρυσι να μην έχω την ίδια αντιμετώπιση».

Όλη η επικαιρότητα