Categories: LifestyleSmile

Δανάη Μπάρκα: «Μακάρι να είμαι πάντα η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, έχοντας αυτή την ταμπέλα – Είναι περηφάνεια»

Share

Η Δανάη Μπάρκα σε μία συνέντευξης της μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής της, αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε καθ’ όλη της διαδρομή της, ως η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η νεαρή παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Καλύτερα δεν γίνεται» και δήλωσε υπερήφανη, που μητέρα της είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ παράλληλα σχολίασε όλους όσους την έκριναν για τη διάσημη μαμά της.

«Δεν είχα να το αντιμετωπίσω στα σοβαρά. Ήξερα από πάντα, ότι θα αναγκαστώ να το αντιμετωπίσω. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και κανενός άλλου. Επομένως, μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν, αθελά τους, να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή επικίνδυνο, αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω».

«Είναι μόνο χαρά και τιμή, να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος, δειχνοντάς σου τον κόσμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Επομένως, δεν θα μπορούσε ποτέ να αμαυρωθεί αυτή η σχέση. Ήμουν πάντα πολύ χαρούμενη και μακάρι να είμαι πάντα η κόρη της Βίκυς, έχοντας αυτή την ταμπέλα. Είναι περηφάνεια», ανάφερε η Δανάη Μπάρκα σε συνέντευξή της.

πηγή:πρώτο θέμα