Ψυχαγωγία

Δανάη Παππά: Η πρωταγωνίστρια του ‘Τατουάζ’ κέρδισε το ρόλο μέσω instagram

Ακούστε το άρθρο

Την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση έχει κάνει από τις αρχές της εβδομάδας το σίριαλ “Τατουάζ” από τη συχνότητα του Alpha. Ένα πρόγραμμα στο οποίο ποντάρουν πολλά από την Κάτζα και το οποίο έχει διαφημιστεί όσο κανένα άλλο. Φασαρία άλλωστε είχε κάνει και η μετεγγραφή των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου από τον ΑΝΤ1 στον Alpha την περασμένη άνοιξη. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον θετικές, τόσο από πλευράς τηλεθέασης, όσο όμως και από το γεγονός πως από την πρεμιέρα το σίριαλ εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση των trends, στα hashtags του ελληνικού twitter.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει όμως και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Δανάη Παππά, προσωπική επιλογή του Γεωργίου και ρόλος που δυσκόλεψε όσο κανένας άλλος την παραγωγή. Βλέπεται όπως διαβάζουμε από το καλοκαίρι, χρειάστηκε να αναβληθούν τρεις φορές τα γυρίσματα της σειράς στην Αίγινα, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη.

Η Δανάη κέρδισε τη θέση με το σπαθί της, αλλά όχι και με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Όπως αποκάλυψε ο Κύπριος δημιουργός, την ξετρύπωσε από το instagram και θέλησε να είναι εκείνη το κεντρικό πρόσωπο της νέας ιστορίας του. Η Δανάη ήταν χορεύτρια και για ένα διάστημα μαζορέτα του Παναθηναϊκού, αλλά και αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και του στίβου.

Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της Τετάρτης

Επεισόδιο 5: Η Τατιάνα (Χρύσα Παπά) ανακαλύπτει πως όλα τα θύματα του στυγερού δολοφόνου έχουν ένα κοινό σημείο. Είναι παντρεμένες και έχουν εραστή. Στην Αίγινα, τόσο η Βέρα (Εβελίνα Παπούλια), όσο και η Μάρθα, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα και να συμφιλιώσουν τον Θεοχάρη με τον Παύλο… Στο μεταξύ, ο Ιωσήφ, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει για πάντα την Νίνα (Φανή Καμπιώτη) από τη ζωή του, της υπόσχεται ότι θα χωρίσει την Νικόλ. Η Τατιάνα κάνει την εμφάνισή της στην ταβέρνα της Μάρθας, κρύβοντας την αστυνομική της ιδιότητα και δηλώνοντας δημοσιογράφος. Δεν είναι όμως το μόνο ψέμα που λέει η νεαρή αστυνόμος… κρύβει κι άλλα μυστικά…

Επεισόδιο 6: Ο Θεοχάρης με τον Παύλο αναγκάζονται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να βάλουν νερό στο κρασί τους αν και δεν φαίνεται εύκολο. Ένας καυγάς και πάλι αλλάζει όλο το κλίμα. Η Άννα σκέφτεται την μητέρα της, την Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), πολύ έντονα και αποφασίζει να πάει κρυφά στο Λονδίνο για να την δει στο ίδρυμα όπου νοσηλεύεται. Στο μεταξύ, η Βέρα ενημερώνεται από την Τατιάνα για το σχέδιο που έχει προκειμένου να «καθαρίσει» τον  Αλέξανδρο και να βγει η αλήθεια στο φως. Η σωματέμποροι βρίσκουν τη Στέλλα, την απαγάγουν και τη βασανίζουν μέχρι να τους πει αν έχει αρχείο που ονομάζει τον «αρχηγό» της σπείρας και όχι μόνο. Ο Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος) κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη (Έλενα Πιερίδου) και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Κάποιος φέρνει την αστυνομία στο σπίτι που μένει ο Άλεξ με την Άννα και τους πιάνουν απροετοίμαστους.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα