WEB tv Κινηματογράφος

Dark Crimes: O Jim Carrey μπαίνει στα άδυτα του μυστηρίου [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Dark Crimes, του αστυνομικού δράματος που σκηνοθέτησε ο ελληνικής καταγωγής δημιουργός Alexandros Avranas, και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται ο Jim Carrey. Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2016 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βαρσοβίας με την ονομασία True Crimes, όμως τώρα πήρε διανομή στις ΗΠΑ και ένα φρέσκο trailer.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός με αυτή του την ερμηνεία επιστρέφει στους δραματικούς ρόλους, ενσαρκώνοντας στο συγκεκριμένο φιλμ έναν αστυνομικό εν ονόματι Tadek. Ο επιθεωρητής αυτός βρίσκει ομοιότητες ανάμεσα σε έναν ανεξιχνίαστο φόνο και την πλοκή ενός αστυνομικού μυθιστορήματος που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα Krystov Kozlow (Marton Csokas). Καθώς ο Tadek προσπαθεί να εντοπίσει τον Kozlow και την κοπέλα του, τον πλησιάζει μία αινιγματική γυναίκα που εργάζεται σε έναν οίκο ανοχής (Charlotte Gainsbourg), και η εμμονή του να πιάσει τους ενόχους μεγαλώνει. Η αγωνιώδης του αναζήτηση θα τον φέρει αντιμέτωπο με παράγοντες του υποκόσμου, και μ’ ένα ολόκληρο κύκλωμα διαφθοράς και απάτης που κάνει ό,τι μπορεί για μείνει καλά κρυμμένη η αλήθεια.

Το Dark Crimes διανεμηθεί στις 19 Απριλίου στο DIRECTV και έπειτα θα κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες και σε υπηρεσία VOD στις 11 Μαΐου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer.

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα