Ηλεία

Δασικές Υπηρεσίες Ηλείας: Κάλυψη σημαντικών κενών με πρόσληψη 22 ατόμων

Σε πανελλήνιο επίπεδο, στις δασικές υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προβλέπεται η τοποθέτηση 700 ατόμων πέντε ειδικοτήτων.
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικά αναμένεται να ενισχυθούν το ερχόμενο διάστημα τόσο τα κατά τόπους Δασαρχεία της Ηλείας όσο και η Διεύθυνση Δασών του νόμου, μετά την κατανομή των θέσεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, με συνολικά 22 νέους υπαλλήλους να ενισχύουν τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Σε πανελλήνιο επίπεδο, στις δασικές υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προβλέπεται η τοποθέτηση 700 ατόμων πέντε ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να προσληφθούν 300 Δασολόγοι, 140 Δασοπόνοι, 149 Διοικητικού Προσωπικού – Λογιστικής – Οικονομικού, 64 Τοπογράφοι και 47 Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Για την Ηλεία, το Δασαρχείο Αμαλιάδας θα λάβει δύο Δασολόγους, έναν Δασοπόνο, έναν Διοικητικού Προσωπικού – Λογιστικής – Οικονομικού, έναν Τοπογράφο και έναν Μηχανικό Περιβάλλοντος.

Το Δασαρχείο Ολυμπίας θα ενισχυθεί με τρεις Δασολόγους, έναν Δασοπόνο, έναν Διοικητικού Προσωπικού – Λογιστικής – Οικονομικού και έναν Τοπογράφο.

Από την πλευρά του, το Δασαρχείο Πύργου θα λάβει τρεις Δασολόγους, έναν Δασοπόνο, έναν Διοικητικού Προσωπικού – Λογιστικής – Οικονομικού και έναν Τοπογράφο. Τέλος, η Διεύθυνση Δασών Ηλείας θα προσθέσει στο δυναμικό της δύο Δασολόγους, έναν Δασοπόνο και έναν Διοικητικού Προσωπικού – Λογιστικής – Οικονομικού.

Όλη η επικαιρότητα