Πολιτική

Debate θα έχουν απόψε Τζανακόπουλος – Κικίλιας

Ακούστε το άρθρο

Στα τηλεοπτικά παράθυρα θα μεταφερθεί η αντιπαράθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του εκπροσώπου της Ν.Δ. Βασίλη Κικίλια απόψε, καθώς, μετά από αλλεπάλληλα tweet, οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν να εμφανιστούν ταυτόχρονα απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Με πρωινό του tweet o κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι στις 19:00 θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων. «Ελπίζουμε να έρθει και ο Β. Κικίλιας», συνέχισε, αναμένοντας τι στάση θα τηρήσει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ..

«Ο κόσμος υποφέρει και ο Δ. Τζανακόπουλος ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε», απάντησε άμεσα ο κ. Κικίλιας.

Τι προηγήθηκε

Ο «διαδικτυακός πόλεμος» των δύο πολιτικών ξεκίνησε την Τρίτη όταν ο κ. Κικίλιας επιτέθηκε, μεσω tweet, στον κυβερνητικό εκπρόσωπος, με αφορμή δήλωσή του στην ΕΡΤ πως «για πρώτη φορά σε επτά χρόνια θα κλείσει αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».

Ο κ. Τζανακόπουλος του απάντησε, προκαλώντας τον να κάνουν debate: «Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός», έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε η πρόταση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου να φιλοξενήσει το debate στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η πρόταση έγινε δεκτή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και αργότερα και από τον κ. Κικίλια.

«Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας», απάντησε ο δεύτερος και συνόδεψε τη σχετική του ανάρτηση από δύο τίτλους άρθρων, «Τσίπρας: Όλοι ξέρουν ότι είναι αδύνατο να πιάσουμε πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018» και «Τζανακόπουλος: Τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιάσουμε 3,5% πλεόνασμα το 2018».

Η απάντηση του κ. Κικίλια φαίνεται όμως πως δεν κάλυψε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σε νεότερο tweet έγραψε ότι η ώρα είχε πάει 00:00 και ότι ακόμη δεν είχε απαντήσει στην πρόσκληση του κ. Χατζηνικολάου.

«Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ. Τζανακόπουλε. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. “Όποτε θέλετε” σας είπα», ήταν το επόμενο tweet του εκπροσώπου της Ν.Δ..

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα το πρωί, με τους δύο πολιτικούς να ακονίζουν τα ξίφη τους εν όψει της αποψινής τους τηλεμαχίας.

Πηγή: naftemporiki.gr

Όλη η επικαιρότητα