Categories: Ηλεία

ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ: Ζήτησαν το ενδιαφέρον Σκυλακάκη για την Ηλεία

Share

Με τον αναπληρωτή  υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδρο Σκυλακάκη σε μια συζήτηση ιδιαίτερα ουσιαστική για τα θέματα του Νομού και πολύ περισσότερο για τη διάθεση κονδυλίων με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του είχαν συνάντηση κορυφαία στελέχη της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ηλείας με επικεφαλής τον Πρόεδρος της Χρήστο Γαβρά.

Ο κ. Σκυλακάκης δέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη την Ηλειακή αντιπροσωπεία, ενώ έδειξε ενήμερος για πολλά από τα ζητήματα που ετέθησαν στο τραπέζι καθώς όπως είναι γνωστό διατηρεί μια ξεχωριστή αγάπη και ένα έντονο ενδιαφέρον για τον τόπο και οι επισκέψεις τους είναι συχνές στο Νομό μας.

Ωστόσο τόσο ο κ. Γαβράς όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας, ο Αντιπρόεδρος κ. Παπασωτηρίου και ο κ. Μπρέζας, τόνισαν την ανάγκη της όσο το δυνατόν καλύτερης αξιοποίησης πόρων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης αλλά και των υπολοίπων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν καθοριστικά την «πληγωμένη» από τις φετινές πυρκαγιές και τις πλημμύρες Ηλεία.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ειδικότερα αναφέρθηκε σε οικονομική στενότητα που υπάρχει σήμερα επιπροσθέτως και από την παρατεταμένη υγειονομική κρίση που έβαλε «φρένο» στην επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και στον πρωτογενή τομέα που χρειάζεται πραγματική και γενναία στήριξη.

Επισημάνθηκε ακόμη και η αναγκαιότητα εξεύρευσης λύσης για εγκλωβισμένους σε «κόκκινα δάνεια» και βεβαίως στη γνωστή ιστορία με τα πυροδάνεια, δανειολήπτες, με τα στελέχη της ΝΟΔΕ να ζητούν προσωπικά την παρέμβαση του κ. Σκυλακάκη.

Ο τελευταίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους αλλά και την μαχητικότητα που επιδεικνύουν πάνω στα προβλήματα της Ηλείας και τους συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογή τους στη νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Οργάνωσης.