Ελλάδα Επιχειρήσεις

ΔΕΗ – SOLARIS: Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα

Η ΔΕΗ Α.Ε. και η Solaris Bus & Coach S.A. ανακοινώνουν την υπογραφή Μνημονίου
Συνεργασίας, τριετούς διάρκειας, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένων λύσεων συγκοινωνιακών αναγκών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και περαιτέρω σε άλλες περιοχές που τα μέρη θα συμφωνήσουν.
Στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών η ΔΕΗ, πλήρως εναρμονισμένη με τις Eυρωπαϊκές πολιτικές για την απανθρακοποίηση, έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση «Electric Urban Mobility» που πραγματοποιήθηκε από τη Solaris τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έλαβε χώρα την 21η Νοεμβρίου 2017, παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Πολιτείας, στο πλαίσιο επίσημης διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας, κ. Andrzej Duda, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Π. Παυλόπουλου. Ο κ. A. Duda και η συνοδεύουσα αντιπροσωπεία συμμετείχαν στο Ελληνο-Πολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες» που οργανώθηκε στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ακολούθησε γεύμα του Προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

Όλη η επικαιρότητα