Περίεργα

Δείτε τη φάρσα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (VIDEO)

farsa.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έχουν εκπαιδευθεί από τις πολλές ταινίες «splatter»; Νομίζουν ότι μια φάρσα αυτού του τύπου είναι έξυπνη; Πιστεύουν πως τα «θύματά» τους θα γελάσουν; Όποια και να είναι η σωστή απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, η ομάδα της αμερικανικής BlackBoxTV κατάφερε να σαρώσει στο Διαδίκτυο με ένα αρκετά τραβηγμένο «αστείο».

Ανυποψίαστοι άνθρωποι επισκέπτονται διαμέρισμα με σκοπό να συγκατοικήσουν με δύο αγνώστους. Αφού ο οικοδεσπότης τους συστήνει την γυναίκα με την οποία ήδη συγκατοικεί και τους ξεναγεί στον χώρο, λίγο αργότερα ο επισκέπτης βρίσκεται μπροστά σε μια τραγική σκηνή. Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στο δάπεδο μέσα σε μια λίμνη αίματος και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένας άνδρας κρατώντας μια βαριοπούλα επιτίθεται στον οικοδεσπότη.

Ο ανυποψίαστος επισκέπτης τρομοκρατημένος το βάζει στα πόδια, προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα του «δολοφόνου». Ουρλιάζει, του φωνάζει να φύγει, βρίζει και λίγο πριν πάθει…καρδιακό επεισόδιο, ο άνδρας με τη βαριοπούλα του αποκαλύπτεται και του φωνάζει γελώντας «είναι φάρσα, είναι φάρσα»!

Το απαράδεκτο αστείο μέσα σε μόλις τρεις ημέρες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 500.000 θεάσεις στο youtube, ενώ τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου είναι τουλάχιστον ενθουσιώδη για τη σύλληψη της φάρσας.

Όλη η επικαιρότητα