Life

Δέκα ηθοποιοί του Χόλιγουντ που αρνούνται να δουν τις ταινίες τους

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει καμία τανία στην οποία έχουν συμμετάσχει.
Ακούστε το άρθρο

Αν και έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στον κινηματογράφο και έχουν παραλάβει βραβεία για τις υποκριτικές τους ικανότητες, υπάρχουν και ηθοποιοί οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες στις οποίες έχουν πρωταγωνιστήσει οι ίδιοι.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει καμία τανία στην οποία έχουν συμμετάσχει. Μερικοί από αυτούς είναι για παράδειγμα ο Τομ Χανκς και η Ρις Γουίδερσπουν, ενώ υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρακολουθήσει ελάχιστες ταινίες τους, όπως ο Άνταμ Ντράιβερ και ο Χοακίν Φοίνιξ.

Δείτε 10 από τους διάσημους ηθοποιούς οι οποίοι, ενώ έχουν κάνει καριέρα επειδή ο κόσμος παρακολουθεί τις ταινίες τους, οι ίδιοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους εαυτούς τους στην μεγάλη οθόνη.

Άνταμ Ντράιβερ

Ο Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία “Ιστορία Γάμου”, συνήθως δεν παρακολουθεί τις ταινίες στις οποίες συμμετάσχει, ωστόσο έκανε μια εξαίρεση για την τελευταία ταινία της τρίτης τριλογίας Star Wars, “Star Wars:The Rise of Skywalker”, καθώς είναι μεγάλος οπαδός του franchise.

Τομ Χανκς

Ο “Έλληνας” Τομ Χανκς, ο οποίος έλαβε το τιμητικό Βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για την προσφορά του στην Εβδόμη Τέχνη κατά την τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών, πιστεύει ότι είναι φρικτό λάθος να βλέπει τον εαυτό του στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, σε πολλές από τις οποίες έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού.

Χαβιέρ Μπαρδέμ

Ο Ισπανός ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σημαντικές ταινίες όπως το “Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους” και “Η Θάλασσα Μέσα Μου”, σε μια συνέντευξη που έδωσε για το GQ το 2012, δήλωσε ότι αγαπάει την υποκριτική, αλλά δεν του αρέσει να παρακολουθεί τις ταινίες του. “Το γεγονός ότι μου αρέσει να υποδύομαι ορισμένους χαρακτήρες, δεν σημαίνει ότι μου αρέσει να τους βλέπω”, είπε ο Μπαρδέμ και συμπλήρωσε ότι κρίνει πολύ αυστηρά τον εαυτό του όταν τον βλέπει στην μεγάλη οθόνη.

Αλ Πατσίνο

Ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Ο Ιρλανδός” του Μάρτιν Σκορτσέζε, έχει δηλώσει στην USA Today ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να παρακολουθήσει την πλειοψηφία των ταινιών του. “Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη, καθώς ξέρω τι είναι. Το έχω δει.” είπε ο Πατσίνο και πρόσθεσε: “Αν η ταινία είναι καλή νιώθω τυχερός, αν δεν είναι προσπαθώ να την ξεχάσω.”

Χοακίν Φοίνιξ

Ο Χοακίν Φοίνιξ, ο οποίος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς για την ερμηνεία του στην ταινία “Joker”, το 2015 δήλωσε στο Time Out London ότι έχει δει μόνο δύο από τις πολλές ταινίες του – το “Her” και το “The Master”. Είπε ότι ήλπιζε ότι η παρακολούθηση των ταινιών του θα τον βοηθούσε να εξελιχθεί ως ηθοποιός, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αντζελίνα Τζολί

Σε μια συνέντευξη στο Good Morning America το 2009, η Αντζελίνα Τζολί εξήγησε ότι παρόλο που έχει δει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της τουλάχιστον μία φορά, υπάρχουν κάποιες ταινίες που δεν έχει δει ποτέ. “Μου αρέσει περισσότερο η διαδικασία να τις κάνω, παρά να τις παρακολουθώ”, εξήγησε η Τζολί. Είπε επίσης ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να παρακολουθήσει οποιαδήποτε από τις ταινίες της, περισσότερο από μια φορά.

Τζέσι Άιζενμπεργκ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέσι Άιζενμπεργκ, ο οποίος έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου όταν υποδύθηκε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην ταινία “The Social Network”, το 2016 δήλωσε στο Business Insider ότι αποφεύγει να παρακολουθεί τον εαυτό του στην μεγάλη οθόνη και ότι δεν διαβάζει τις κριτικές για τις ταινίες του.

Ρις Γουίδερσπουν

Η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία έλαβε επαίνους για την ερμηνεία της ως Τζουν Κάρτερ στην ταινία “Walk the Line”, για την οποία κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης της στην Daily Express, είχε δηλώσει ότι αρνείται να παρακολουθήσει την δουλειά της και μερικές φορές ξεχνάει ακόμα και τις σκηνές στις οποίες συμμετείχε.

Τζάρεντ Λέτο

Ο Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε στην ταινία “Dallas Buyers Club” για την οποία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου καθώς και το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, το 2017 είχε δηλώσει στο SyFy Wire πως αν και συνήθως δεν παρακολουθεί τις ταινίες τους, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις όπως το “Requiem for a Dream” και το “Blade Runner 2049”. Στην συνέντευξη του υπονοούσε επίσης ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να παρακολουθήσει τις ταινίες του, γιατί ήδη γνωρίζει πως θα τελειώσουν.

Τζούλιαν Μουρ

Η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ, η οποία έχει συμμετάσχει σε εκπληκτικές ταινίες και έχει κερδίσει πολλαπλές υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, το 2013 δήλωσε στην εφημερίδα Daily Express της Βρετανίας ότι δεν μπορεί να καθίσει να δει καμία από τις ταινίες της. “Δεν έχω δει καμια ταινία μου” δήλωσε η Μουρ. “Δεν μπορώ να καθίσω σε μια πρεμιέρα ή σε οποιαδήποτε περίσταση και να δω μια ταινία μου, καθώς μου αρέσει να βρίσκομαι στην ταινία και όχι να την παρακολουθώ. Αυτό είναι που με συγκινεί και όχι το τελικό προϊόν.”

Όλη η επικαιρότητα