Style Γυναίκα

Δέκα looks που αποδεικνύουν ότι το λευκό είναι πάντα safe επιλογή

Ακούστε το άρθρο

Το λευκό είναι κλασικό.

Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Δεν μπορεί να είναι βαρετό και μπορεί να κάνει οποιοδήποτε look είτε εξαιρετικά ουδέτερο, είτε πολύ φρέσκο και μοντέρνο. Πρόκειται για το πιο φωτεινό χρώμα, που αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ενώ μπορεί να φορεθεί από την παραλία, μέχρι τις πιο glamorous περιστάσεις. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καμβάς για να αναδείξετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και να δοκιμάσετε διαφορετικούς στιλιστικούς συνδυασμούς.

Το total white look έχει καταφέρει να έχει δεσπόζουσα θέση στο summer styleboard κάθε γυναίκας, αφού η διάχυτη πολυτέλεια και η ευελιξία του, το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για την πόλη, όσο και για τις διακοπές. Από το androgynous στιλ της Victoria Beckham μέχρι την athleisure προσέγγιση της Gigi Hadid, τα λευκά σύνολα είναι cool, διαχρονικά και έχουν βασικό ρόλο στο power dressing.

To look της Victoria Beckham ισορροπεί ανάμεσα στην απλή αισθητική και το ανδρόγυνο στιλ, επιλέγοντας για ακόμη μια φορά ένα κοστούμι στην αγαπημένη της γραμμή.

Με λευκή ολόσωμη φόρμα και πολύχρωμα μποτάκια, η influencer Caroline Daur δημιουργεί ένα μοντέρνο casual chic look.

Μία street style εμφάνιση από την Camila Cabello στο Παρίσιμε total look Izaak Azanei και παπούτσια Gianvito Rossi.

To αγαπημένο Scandi girl Emili Sindlev γνωρίζει καλά τους κανόνες του minimal chic. Επενδυεί σε ένα 80s total white look, με σακάκι και μίνι φούστα.

Στο show του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι, η Gigi Hadid εμφανίστηκε με παντελόνι σε γραμμή καμπάνια και λευκό πουκάμισο. Φορώντας ένα baseball cap έδωσε στην εμφάνισή της ένα πιο αθλητικό ύφος.

H Michelle Obama στην περιοδεία της για το βιβλίο “Becoming” στην Σουηδία φόρεσε ψηλόμεσο παντελόνι και cropped jacket. Oλοκλήρωσε το σύνολό της με λαμπερές λευκές γόβες.

H Dakota Johnson σε τελετή βραβείων το 2019 με Brandon Maxwell μάξι balloon φούστα και λευκό τοπ.

Mία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση από την Bambi Northwood Blyth, η οποία φόρεσε sheer τοπ και παντελόνι, και έδωσε μια χρωματιστή πινελιά με κόκκινα πέδιλα.

H Kristen Stewart με ολόλευκο tweed Chanel σύνολο, στο show του γαλλικού οίκου στο Παρίσι το 2019.

H Hailey Baldwin με ​φόρεμα Philosophy di Lorenzo Serafini και λευκές γόβες, στις Κάννες το 2017.

via

Όλη η επικαιρότητα