Lifestyle

Δέκα μέρες μετά… οι φορτηγατζήδες διαμαρτύρονται για τη γκέι διαφήμιση(VIDEO)

gkei.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έξαλλοι εμφανίζονται σε ανακοίνωσή τους οι φορτηγατζήδες με τη διαφήμιση εταιρίας έκδοσης εισιτηρίων, όπου ένας οδηγός φορτηγού προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά νεαρό που έκανε οτοστόπ.

Με καθυστέρηση δέκα ημερών, η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας έστειλε εξώδικο στο οποίο χαρακτηρίζει το σποτ προσβλητικό και υβριστικό.

Σύμφωνα με την ΟΦΑΕ «τις τελευταίες ημέρες, η Ομοσπονδία μας έχει γίνει δέκτης της δίκαιης αγανάκτησης και οργής χιλιάδων αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών» αναφέρει για την επίμαχη διαφήμιση.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση σύμφωνα με την ΟΦΑΕ: «υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών, που αγωνίζονται με τις χειρότερες συνθήκες μέρα και νύχτα στο τιμόνι για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο της οικογένειάς τους και να συμβάλλουν στην μεταφορική οδική εμπορευματική δραστηριότητα, που αποτελεί μακροχρόνια έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας».

Το εξώδικο καταλήγει, «προς το παρόν το ελάχιστο που οφείλετε και απαιτούμε είναι η άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, αναπαραγωγής, ανάρτησης και δημοσιοποίησης της παραπάνω διαφήμισης. Και γενικά η εφεξής παύση οποιασδήποτε άλλης ενέργειας προσβλητικής για τον κλάδο μας. Και αναμένουμε την έγγραφη με ανάλογη ανακοίνωση στον τύπο και τα κανάλια συγγνώμη σας προς τον κόσμο των Ελλήνων αυτοκινητιστών, τους οποίους τόσο βάναυσα και απρόκλητα εξευτελίσατε».

Στη διαφήμιση, ένας νεαρός που κάνει οτοστόπ, σταματάει ένα φορτηγό και μπαίνει μέσα, λέγοντας στον οδηγό ότι πηγαίνει στο Τορίνο. Κοιτώντας λίγο καλύτερα τον φορτηγατζή, ωστόσο, διαπιστώνει ότι είναι… γκέι.

Το εσωτερικό του φορτηγού έχει ροζ αποχρώσεις και ο φορτηγατζής στέλνει… φιλάκια στο νεαρό συνεπιβάτη του, λέγοντάς του με… νόημα ότι θα κάνουν πρώτα μια στάση στην… Καβάλα.



πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα