Ηλεία

“ΔΕΚΑ”: Ο νέος συνδυασμός του Διονύση Μπέλτσου στον Δήμο Πύργου

“ΔΕΚΑ” θα είναι το νέο όνομα στην δημοτική παράταξης.
Ακούστε το άρθρο

Στην ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού και των βασικών αρχών που διέπουν την κίνηση των πολιτών που ηγείται ο Διονύσιος Μπέλτσος και διεκδικεί τη δημαρχία στον Δήμου Πύργου, ανακοίνωσε πριν λίγο ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το όνομα της δημοτικής παράταξης θα είναι “ΔΕΚΑ”.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Διονύσης Μπέλτσος αναφέρει:

Συνεπείς στην προσπάθειά μας για την πραγμάτωση του οράματός μας για έναν καλύτερο Δήμο, σας παρουσιάζουμε τους τρεις πυλώνες στους οποίους εδράζονται οι αρχές, οι θέσεις και οι προτάσεις μας και που ονοματοδοτούν το συνδυασμό μας : «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ».

Με σαφείς στοχεύσεις και ουσιαστικό προγραμματισμό, μέσα από συμμετοχικές διεκδικήσεις και δράσεις, καλούμε όσες και όσους διακατέχονται από αγάπη για τον τόπο μας, να πορευτούν μαζί μας για την ανανεωτική διαμόρφωση των πρωταρχικών ορισμών που επιβάλλεται να διέπουν τις αυτοδιοικητικές ενέργειες, όπως το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, τη ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Ενωνόμαστε, για να αφήσουμε στο παρελθόν, μια και καλή, τα κακώς κείμενα δεκαετιών, τη μιζέρια, τη διαιρετική εσωστρέφεια, τη μετριότητα, την αναποτελεσματικότητα, την αδράνεια και τις παρωχημένες πολιτικές νοοτροπίες.

Ενωνόμαστε, για να γίνουμε όλοι μας τα απαραίτητα γρανάζια της καινοτόμου μηχανής που θα δημιουργεί και θα αναπτύσσει τον Δήμο που ονειρευόμαστε.

Ενωνόμαστε, για να αναδείξουμε με αυτοπεποίθηση το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον μας, για να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία, για να εδραιώσουμε το Δήμο μας ως μοναδικό τουριστικό προορισμό ευζωίας.

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ για να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ, και όχι οι λίγοι εκλεκτοί και χρήσιμοι υπάκουοι.

Η νίκη της δημιουργικής και ενωτικής ανανέωσης είναι στα χέρια ΟΛΩΝ μας.

Όλη η επικαιρότητα