Ηλεία

Δεν άντεξε 70χρονη από την Αμαλιάδα…

Ακούστε το άρθρο

Είχε τραυματιστεί πριν 2 μήνες όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο  έξω από το σπίτι της στο κέντρο της Αμαλιάδας..

Μετά από σχεδόν 2 μήνες νοσηλείας, δεν άντεξε στα τραύματα που είχε υποστεί η 70χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα, η οποία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο στην συμβολή των οδών Αγ. Τρύφωνος και Ρ. Φεραίου στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Αγραπίδη το γένος Σταμίρη, η οποία  ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και  τραυματίστηκε κοντά στο σπίτι της. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Στη συνέχεια, λόγω του ότι διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες παρουσίασε επιπλοκή και τελικά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και την περασμένη Τρίτη κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της.

Η οικογένεια της άτυχης 70χρονης είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Αμαλιάδα και στην περιοχή της Ανδραβίδας, με τον σύζυγό της κ. Ελευθέριο Αγραπίδη να είναι επί 45 περίπου χρόνια πρωτοψάλτης στον ιερό ναό Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 30 Νοεμβρίου 2019, έξω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας. Την Παρασκευή το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία της στον ιερό ναό Αγίου Τρύφωνος, προεξάρχοντος του Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου,  όπου συγγενείς και φίλοι, της είπαν το τελευταίο «αντίο».

Ο σύζυγος της Κων/νας Αγραπίδη, κ. Ε. Αγραπίδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό και τον Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια..

Όλη η επικαιρότητα