Ηλεία

Δεν επέστρεψαν ποτέ τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Κατάκολο!

katakolo_enoikiazomena.jpg

Την μη επιστροφή των οχημάτων που είχε νοικιάσει σε έναν 29χρονο και έναν 50χρονο, κατήγγειλε 31χρονος επιχειρηματίας από την περιοχή του Κατακόλου, με τους δύο φερόμενους ως δράστες να κατηγορούνται για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος προχώρησε στην ενοικίαση ενός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου, από την επιχείρησή του, τον Απρίλιο του 2015, σε 29χρονο από την περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος θα ήταν και ο οδηγός του οχήματος με συνοδηγό τον 50χρονο φίλο του.

Οι δύο ανωτέρω, επέλεξαν να ενοικιάσουν το αυτοκίνητο για λογαριασμό εταιρείας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αμαλιάδας και στην οποία ο 29χρονος είναι ιδιοκτήτης ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 31χρονου βάσει του συμβολαίου που είχε υπογραφεί το εν λόγω όχημα προβλεπόταν να παραδοθεί ξανά στα χέρια του τον περασμένο Μάιο.

Επίσης το ίδιο διάστημα (Απρίλιο) ο 29χρονος νοίκιασε ακόμα ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο από την ίδια εταιρεία και πάλι για λογαριασμό της δικής του επιχείρησης το οποίο θα έπρεπε να επιστρέψει σε περίπου μία εβδομάδα μέσα στον Απρίλιο του 2015.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο 31χρονος ιδιοκτήτης, μέχρι σήμερα τα δύο οχήματα δεν έχουν επιστραφεί στην εταιρεία του ενώ οι δύο ενοικιαστές δεν έχουν καταβάλλει ούτε το χρηματικό ποσό της μίσθωσης το οποίο ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 3 χιλ. ευρώ. 

Όλη η επικαιρότητα