Ηλεία Πολιτική

Δεν είναι η «δική» μας Όλγα Μπαλαούρα…

Ακούστε το άρθρο

Με το που κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Όλγα Μπαλαούρα διορίστηκε διοικήτρια στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας, έγινε σάλος. Μα πως; Βολεύτηκε η οικογένεια! Η διορισμένη, όμως, από τη ΝΔ Μπαλαούρα, δεν έχει καμιά σχέση με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κόρη του Μάκη Μπαλαούρα.

Η διορισμένη Όλγα Μπαλαούρα, νηπιαγωγός, είναι από τα Τρίκαλα και η πολιτική καταγωγή της από το ΠΑΣΟΚ. Με τη κυβέρνηση Παπανδρέου (2009) διορίστηκε διοικήτρια στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και τώρα μετακόμισε στη ΝΔ. Είχε κατεβεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηναίων με υποψήφιο δήμαρχο τον Κ. Σκανδαλίδη(2006) . Στην ίδια πολιτική αναμέτρηση η Όλγα Μπαλαούρα (του Μάκη) κατέβαινε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανοιχτή Πόλη (υποψήφιος Δήμαρχος Τσίπρας), την δημοτική κίνηση της Αριστεράς, όπως κάνει και μέχρι σήμερα. Τότε, μάλιστα «μπερδεύτηκε» και ο «ΒΗΜΑτοδότης» γράφοντας ότι τα παιδιά έχουν μυαλό νεωτερικό, όχι σαν τον πατέρα της τον Μάκη που παραμένει κολλημένος στην Αριστερά! Φυσικά, η Όλγα απάντησε και το ΒΗΜΑ ζήτησε συγνώμη…

Η Όλγα Μπαλαούρα είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, με μεταπτυχιακά στο Delft Ολλανδίας και διδάκτωρ Πολεοδομίας από το IUAV της Βενετίας. Έχει εκπονήσει έρευνα για τη παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της Αθήνας, και έχει αρθρογραφήσει σε “Αυγή”, Red Notebook, “Καθημερινή” “Έθνος”, “Εποχή”.Συμμετείχε  σε Μπιενάλε  αρχιτεκτονικής σε Βενετία, Ρότερναμ, Αθήνα, Σάο Πάολο και  έχει βραβευτεί για πολεοδομικές και αρχιτεκτονικές μελέτες.

Δεν είναι διορισμένη και δε το επιθυμεί.

Όλη η επικαιρότητα