Ελλάδα

«Δεν ήταν μόνη με αυτή τη γυναίκα στο διαμέρισμα», λέει ο αδερφός της 10χρονης

Ακούστε το άρθρο

Ο αδερφός της 10χρονης που είχε απαχθεί στη Θεσσαλονίκη ανέφερε πως η κατηγορούμενη για την υπόθεση δεν ήταν μόνη με το κοριτσάκι.

«Η Μ. ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μ. δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε στο MEGA ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που ην άρπαξε από το σχολείο.

Ο αδελφός της 10χρονης εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές, λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», ανέφερε.

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Από την πίσω πλευρά έφτασε στον ανακριτή η 33χρονη

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο για να απολογηθεί η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων προκειμένου να παρουσιαστεί σε λίγη ώρα και να απολογηθεί για όσα της καταλογίζονται στην 1η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναφέρει το grtimes.gr.

Η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες και στη συνέχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη της γυναίκας μέχρι τη δίκη.

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπε χθες ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας θα καταθέσει αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

«Θα καταθέσουμε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να δούμε αν τελικά είναι ελαττωμένου καταλογισμού και αν είχε αντίληψη του άδικου της συμπεριφοράς της» είπε συγκεκριμένα.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα