Ηλεία

Δεν συνεδριάζει το Δ.Σ. του «Ερύμανθου» λόγω απουσίας των μελών

Το γεγονός ότι δεν πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις ίσως καθυστερήσει και τις εξελίξεις στα τρέχοντα θέμα του διαβαθμιδικού.
Ακούστε το άρθρο

Πρόβλημα με τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αντιμετωπίζει η διοίκηση του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ερυμάνθου, καθώς όπως επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος, Νίκος Κοτσώνης, δεν υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία ώστε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, η οποία πλέον γίνεται δια ζώσης και όχι δια περιφοράς.

Το γεγονός ότι δεν πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις ίσως καθυστερήσει και τις εξελίξεις στα τρέχοντα θέμα του διαβαθμιδικού, πολλά από τα οποία είναι σημαντικά, όπως το πρόβλημα με τον ενεργειακό κόστος αλλά και κάποια διαδικαστικές ενέργειες όσον αφορά τα μελλοντικά έργα που πρέπει να υλοποιηθούν.

«Πλέον υποχρεωτικά γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις καλώ τα μέλη να δίνουν το ‘’παρών’’ καθότι καταργήθηκαν οι δια περιφοράς. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει ενδιαφέρον και δεν ξέρω τι θα γίνει με τις επόμενες συνεδριάσεις. Τα μέλη είναι οκτώ και χρειάζονται τουλάχιστον τα πέντε για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση. Αυτό που μας νοιάζει εμάς είναι πως θα σώσουμε το εργοστάσιο από την υπερβολική κατανάλωση ενέργειας και καλώ τα μέλη να δείξουν υπευθυνότητα», δήλωσε ο κ.Κοτσώνης στην εφ. «Πατρίς» και τόνισε πως η επόμενη συνεδρίαση πρέπει να γίνει καθώς είναι  κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να προχωρήσουν.

Όλη η επικαιρότητα