Μπάσκετ

Δες από κοντά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στην Ασία!

Όσες περισσότερες συμμετοχές μαζέψεις, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία και να στηρίξεις την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.
Ακούστε το άρθρο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία. Η Εθνική μας ομάδα θα βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία.

Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να ζήσεις τους αγώνες από κοντά, στην Ασία; Χάρη στην ΕΚΟ σου δίνεται η ευκαιρία να το κάνεις.

Πως; Αρκεί να γίνεις μέλος του EKO Smile, και με κάθε συναλλαγή σου σε οποιοδήποτε πρατήριο ΕΚΟ, που συμμετέχει στο πρόγραμμα, κερδίζεις και μια συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό.

Όσες περισσότερες συμμετοχές μαζέψεις, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία και να στηρίξεις την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.

Ακόμη και να μη καταφέρεις να κερδίσεις το ταξίδι, σε περιμένουν ακόμα 150 μοναδικά δώρα, τα οποία είναι:

2 διπλά εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στην Ασία
30 επίσημες εμφανίσεις της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ του Γιάννη Αντετοκούνμπο
30 υπογεγραμμένες μπάλες από τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
40 συλλεκτικά t-shirt και καπέλα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
50 δωροεπιταγές των 50€
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις  30/6.
Δοκίμασε την τύχη σου, λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της ΕΚΟ, κι ίσως γίνεις εσύ ένας από τους τυχερούς που θα ζήσουν αξέχαστες αθλητικές συγκινήσεις στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης».

Όλη η επικαιρότητα