Lifestyle

Δες πώς είναι σήμερα η Ματούλα από το ”Καφέ της Χαράς”

Ακούστε το άρθρο

Η Χαρά Σμύρου, η Χαρούλα όπως την φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι, έχει μείνει για πάντα συνδεδεμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού με το ρόλο της Ματούλας που υποδύθηκε στη σειρά το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1. Οι ατάκες της, τα νάζια της, οι προσπάθειες της να καλύψει τον έρωτα του Μπίλι και της Γωγώς, το φλερτ με τον Φατσέα αλλά και τα όνειρά της για μια ζωή μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι, έκαναν τη Ματούλα αναπόσπαστο κομμάτι του σεναρίου του επιτυχημένου σήριαλ του 2003.

Η πάντα αποφασισμένη και μονίμως ερωτευμένη κόρη της Σώμαινας, όμως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποτελεί μέρος της επιστροφής της σειράς στις οθόνες μας, αφού η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Χαρούλα Σμύρου δεν ζει πια στην Ελλάδα.  Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά γενικώς, στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρία τους παιδιά.

Η ηθοποιός που μετά το Καφέ της Χαράς εμφανίστηκε επίσης σε επεισόδια των σειρών Εντιμότατοι κερατάδες και 7 Θανάσιμες πεθερές είναι τουλάχιστον μια δεκαετία με τον άνδρα της ζωής της και πλέον έχει αφήσει πίσω της όπως όλα δείχνουν οριστικά την υποκριτική στην Ελλάδα.

Φυσικά αυτό, δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους δημιουργούς του σίκουελ της σειράς, αφού ο Χάρης Ρώμας πρόσφατα δήλωσε ότι το νέο «Καφέ της Χαράς» θα γυριστεί ακόμα και χωρίς την ίδια τη Χαρά, κατά κόσμον τη Ρένια Λουιζίδου που προς το παρόν συνεχίζει την τηλεοπτική της επιτυχία με τη σειρά το Σόι σου στον Alpha. Η σειρά αναμένεται να γυριστεί και να αρχίσει να προβάλλεται το 2019 στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 ετών λειτουργίας του ΑΝΤ1.

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα