Ηλεία

Δέσμευση Μπακογιάννη για καλύτερη Ηλεία – «Στηρίζουμε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Λευτ. Βαρουξή»

Ακούστε το άρθρο

«Η ΝΔ επέλεξε  ως ένα από τους υποψηφίους ευρωβουλευτάς  τον Λευτέρη Βαρουξή, έναν αξιόλογο άνθρωπο ένα δυναμικό νέο άνθρωπο που ζει και εργάζεται στην Ηλεία, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και σας καλώ να τον στηρίξουμε στον αγώνα του! Λευτέρη συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!»

Με τα λόγια αυτά που συνοδεύτηκαν από χειροκροτήματα , η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη παρουσίασε χθες τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Ήλιδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο  καφετέρια στον πεζόδρομο της πόλης.

Στην ομιλία της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είπε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα θα είναι γούρικη η πρώτη κοπή της πίτας που κάνω φέτος εδώ στην Αμαλιάδα όπως είπε και ο Κώστας Τζαβάρας και τα αποτελέσματα και των τριών εκλογών να είναι αυτά που περιμένουμε. Σας μεταφέρω τον αγωνιστικό χαιρετισμό του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Μου είπε ότι τώρα που θα πάς στην Αμαλιάδα δώσε τους χαιρετισμούς μου διότι όταν ξαναμπήκα και εγώ σε αυτό το κέντρο που θα πας ήταν εξαιρετικά ωραία και είχα πάρα πολύ κόσμο αποφασισμένο να δώσει μάχη.»

«Άθλιο οδικό δίκτυο»

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο οδικό δίκτυο της Ηλείας: «Η ΝΔ θα φέρει πίσω την ανάπτυξη στην χώρα. Εδώ στην Ηλεία τον πιο αδικημένο και πιο φτωχό νομό από όλους τους νομούς. Έχουμε την υποχρέωση να δείξουμε ότι υπάρχει και άλλη πολιτική στην Ηλεία. Ερχόμουνα τώρα και έβλεπα το οδικό δίκτυο. Τι είναι αυτό το πράγμα; Με το που αφήσαμε την Πάτρα άρχισε ένα οδικό δίκτυο  το οποίο είναι επιεικώς άθλιο. Οφείλουμε τώρα που θα έχουμε την τελευταία πενταετία ευρωπαϊκών κονδυλίων να δώσουμε στην Ηλεία αυτό που της αξίζει. Σας υπόσχομαι λοιπόν την επόμενη φορά που θα έρθω το νερό θα κυλά στο αυλάκι». Είχαν προηγηθεί σύντομες ομιλίες των κ.κ. Χρήστου Γαβρά, Θανάση Φουντά και του βουλευτή Κώστα Τζαβάρα.

Δυναμικό παρών

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν (όπως τους παρουσίασε η κ. Αριστέα Παπαδοπούλου αν. γραμματέας Σχέσεων Κόμματος Κοινωνίας): Κώστας Τζαβάρας βουλευτής, οι πρώην βουλευτές  Γιώργος Κοντογιάννης, Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής, ο πρώην πολιτευτής κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς, ο αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Παναγιωτάρας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Ήλιδας Θανάσης Φουντάς, ο πρόεδρος  της ΔΗΜ ΤΟ Πύργου κ. Γιώργος Καρβουνιάρης, της ΔΗΜ.ΤΟ Αρχαίας Ολυμπίας  Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ΔΗΜΤΟ Κρεστένων Γιώργος Τουρής, ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε Φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα