Lifestyle Smile

Δέσποινα Βανδή: Το δημόσιο φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της

Ο ξέφρενος χορός του ηθοποιού όσο η αγαπημένη του αφιέρωνε τραγούδια από τη σκηνή
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής.

Από την έναρξη των εμφανίσεων της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και ο κοινός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός. Μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα ταξίδι – αστραπή, προκειμένου να απολαύσουν τη Δέσποινα Βανδή επί σκηνής και να της αποβάλλουν το άγχος της πρεμιέρας.

Ο ηθοποιός φρόντισε να απαθανατίσει την σύντροφό του τη στιγμή που βρισκόταν πάνω στη σκηνή και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η υποστήριξη του, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», η Δέσποινα Βανδή αφιέρωνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδια στον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ εκείνος δεν σταματούσε να της στέλνει φιλιά από κάτω. Ειδικότερα, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, προβλήθηκαν πλάνα από την πρεμιέρα και τη στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρευε ξέφρενα, μη δίνοντας σημασία στα  αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά το τέλος του προγράμαματος, η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκατσε στο τραπέζι του και αντάλλαξαν και ένα φιλί αδιαφορώντας για τις κάμερες που τραβούσαν και τους θαμώνες του μαγαζιού που βρισκόντουσαν γύρω τους.

Όλη η επικαιρότητα