Αθλητισμός

Διαδικτυακός έρανος για να σταθεί ξανά στα πόδια του ο Ανδρόγεως Σαμψάκης

Ακούστε το άρθρο

Διαδικτυακός έρανος για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε ο Ανδρόγεως Σαμψάκης να σταθεί ξανά στα πόδια του «τρέχει» τις τελευταίες ώρες στο «GoFundMe».

Φίλος του 17χρονου καταδύτη, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ξηρής προπόνησης στο γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, πήρε την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση των χρημάτων και εξήγησε με ένα φορτισμένο μήνυμα τους λόγους που πρέπει όλοι να στηρίξουν τον αγώνα του Σαμψάκη.

Αναλυτικά το μήνυμα που περιλαμβάνεται στη σελίδα:

«Αγαπημένοι μου φίλοι σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργώ αυτόν τον λογαριασμό στο GoFundMe για τον αγαπημένο μου φίλο και εθνικό και διεθνή πρωταθλητή στις μικρές κατηγορίες, Ανδρόγεω Σαμψάκη.

Ο Ανδρόγεως είναι 17 ετών, ένα εξαιρετικά γλυκό και ταλαντούχο παιδί. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανίων για το 2017 και ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής.

Ο Ανδρόγεως είχε ένα φρικτό ατύχημα, όταν επιχείρησε μια βουτιά σε πισίνα πριν από 2 εβδομάδες. Ζαλίστηκε και δεν έκανε τη σωστή κίνηση, χτυπώντας με το κεφάλι κάπου που συμβαίνει σπάνια. Από τότε έχει αποκτήσει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει χειρουργηθεί δυο φορές και χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας.

Για λόγους που όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, δεν μπορώ να περιγράψω την κατάστασή του εδώ. Δεν μπορεί να κινηθεί και να χρησιμοποιήσει τα χέρια και τα πόδια του. Έδωσα όρκο στον εαυτό μου πως δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια να τον βοηθήσω, παρά μόνο όταν θα έχω κάνει τα πάντα γι’ αυτό το παιδί.

Ο Ανδρόγεως και η οικογένειά του χρειάζονται όσο τίποτε την υποστήριξή σας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να ταξιδέψει στο εξωτερικό, όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, ώστε να διεκδικήσει άλλη μια ευκαιρία στη ζωή κι αν ο Θεός το θελήσει, να σταθεί πάλι στα πόδια του.

Παρακαλούμε, βοηθήστε με τα χρήματά σας το συντομότερο δυνατόν.

Όταν είναι πάλι σταθερός, δίχως πυρετό και πάρει το “πράσινο φως “ θα κάνει αμέσως το ταξίδι σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης της σπονδυλικής στήλης.

Παρακαλούμε βοηθήστε μας και ας σας έχει ο Κύριος καλά».

Δείτε εδώ περισσότερα: https://www.gofundme.com/seriously-injured-diving-champion

Όλη η επικαιρότητα