Τα κούλουμα των Ελλήνων στο Βέλγιο

Οι Έλληνες στο Βέλγιο μπορεί να μην γιορτάζουν τα καρναβάλια και τηνΚαθαρά Δευτέρα όπως στην πατρίδα τους, αλλά φροντίζουν να τα γιορτάζουν με το δικό τους τρόπο.

Κοινό μήνυμα στα γενέθλια του γιου τους Λούις ετοιμάζουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Τα σενάρια που κυκλοφορούν για τη σχέση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον δεν είναι λίγα, με στενούς φίλους τους να δηλώνουν ότι το ζευγάρι είναι «συγκλονισμένο» με όσα ακούγονται.

Έχτισαν απομίμηση της Σαντορίνης στο Άμπου Ντάμπι – Οι τιμές του resort που ζαλίζουν

Μια μικρογραφία της Σαντορίνης έφτιαξαν στο Άμπου Ντάμπι που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Το resort «Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat» διαθέτει 22 δωμάτια, τα οποία ξεκινούν από τα 735 δολάρια τη βραδιά.

Γιατί τα βρέφη κινδυνεύουν από ασφυξία και αιφνίδιο θάνατο όσο κοιμούνται

Πολλοί γονείς κάνουν λάθη ακούσια, τα οποία όμως μπορεί να είναι μοιραία για την τύχη των παιδιών τους αφού έτσι αυξάνουν τον κίνδυνο ασφυξίας ή αιφνιδίου θανάτου στα βρέφη τους.

Οι νευρολογικές παθήσεις είναι πλέον η κύρια αιτία ασθένειας παγκοσμίως, διαπιστώνει μελέτη

Οι νευρολογικές παθήσεις, όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο, η νόσος του Πάρκινσον και η άνοια, αποτελούν πλέον την κύρια αιτία ασθένειας παγκοσμίως, προκαλώντας 11,1 εκατομμύρια θανάτους το 2021, όπως διαπίστωσε νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The Lancet Neurology».

Οι 10+1 δουλειές που θα εξαφανιστούν εξαιτίας της Τεχνητής Νοημοσύνης και τα επαγγέλματα του μέλλοντος

Είστε περίεργοι για το πώς θα είναι οι θέσεις εργασίας σε λίγα χρόνια από τώρα; Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη έχουν, αναμφισβήτητα, φέρει μεγάλες αλλαγές, με αποτέλεσμα κάποιες από τις δουλειές του παρόντος να οδεύουν προς εξαφάνιση, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για νέες θέσεις εργασίας.

Βέμπερ για συμφωνία ΕΕ – Αιγύπτου: Η ηγεσία του ΕΛΚ επιλύει τις σημαντικές προκλήσεις

Η σημερινή συμφωνία της ΕΕ με την Αίγυπτο «δείχνει για άλλη μια φορά: Η ηγεσία του ΕΛΚ επιλύει τις σημαντικές προκλήσεις» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ουκρανικά drones έπληξαν 12 ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου

Μεγάλου βεληνεκούς ουκρανικά επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εξαπέλυσε η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας SBU έπληξαν 12 ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου μέχρι τώρα στη διάρκεια του πολέμου, δήλωσε σήμερα πηγή των ουκρανικών υπηρεσιών πληροφοριών στο Reuters.

Εκλογές Ρωσία: Νικητής με ποσοστό 87,97% ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία η οποία διεξήχθη στην Ρωσία με στόχο την ανανέωση της προεδρικής του θητείας, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Ναταλί Κάκκαβα: «Η Φαίη Σκορδά βγάζει δικαιολογημένη πικρία»

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Τέρψη Μαντζουράτου για τα τηλεοπτικά, τις προτάσεις που δέχεται και για τα επόμενα βήματά της. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τα κοινά αλλά και στην τηλεόραση.

Χαρταετός: Σε ποιες άλλες χώρες… αμολούν καλούμπα

Η συνήθεια του πετάγματος χαρταετού προέρχεται πιθανότατα από την Κίνα, περίπου το 1.000 π.Χ. Είναι δημοφιλής σήμερα στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στην Ινδία, στην Ταϊλάνδη και στο Αφγανιστάν.

Κώστας Τσουρός σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην αρχή δεν σε συμπαθούσα καθόλου,

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την συνεργάτιδα του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να κάνει ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η επερχόμενη τηλεοπτική συνέντευξη της αθλητικογράφου στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US: «Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο»

Αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου με την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι είναι προσωπικοί οι λόγοι που αποχωρεί, μετά και την απώλεια της μητέρας της. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από το I love Σου Κου όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως διακρίνει κάτι άλλο πίσω από την αποχώρηση.

Η SpaceX του Έλον Μασκ κατασκευάζει δορυφορικό δίκτυο για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Για λογαριασμό αμερικανικής υπηρεσίας πληροφορίων, η SpaceX του Έλον Μασκ αναπτύσσει δίκτυο εκατοντάδων κατασκοπευτικών δορυφόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, το δίκτυο των δορυφόρων κατασκευάζεται από τη Starshield, μονάδα της SpaceX, στο πλαίσιο συμβολαίου που υπεγράφη το 2021 με την RNO, υπηρεσία πληροφοριών αρμόδια για τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους της χώρας.

«Νέα σελίδα Ε.Ε. -Αιγύπτου» – 7,5 δισ. στο Κάιρο ως επιστέγασμα της εταιρικής σχέσης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού

Στα μνημόνια συνεργασίας που υπεγράφησαν στο Κάιρο μεταξύ της ΕΕ και της Αιγύπτου στο Κάιρο αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κοινή συνέντεξη Τύπου με την οποία ολοκληρώνονται οι συνομιλίες έξι Ευρωπαίων ηγετών και της Προέδρου της Κομισιόν με τον Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι.

Εκλογές στη Ρωσία: Η συμμετοχή ξεπέρασε τα επίπεδα του 2018

Η συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία έχει φθάσει το 67,54%, ξεπερνώντας τα επίπεδα του 2018 αρκετές ώρες πριν από τη λήξη της ψηφοφορίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε την επίθεση στη Γάζα παρά τις διεθνείς πιέσεις – Τόσο γρήγορα ξεχάσατε την 7η Οκτωβρίου;»

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρθηκε στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα και είπε πως θα συνεχιστούν παρά τις διεθνείς πιέσεις. 

Χαμός σε εμπορικό κέντρο – Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος

Πανικός σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν ΙΧ έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος τραυματίζοντας τρία άτομα. Σύμφωνα με τον Guardian, το περιστατικό έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο Westfield Liverpool, ενώ ένας έφηβος περιεργαζόταν ένα ηλεκτροκίνητο SUV που εκτίθετο στον χώρο.

Δυσθυμία: Πιο ύπουλη και από την κατάθλιψη – Είναι η νέα ασθένεια της εποχής μας;

Η δυσθυμία φαίνεται πως επηρεάζει όλο και περισσότερο πληθυσμό, στις ημέρες που ζούμε. Η δυσθυμία χαρακτηρίζεται από συμπτώματα ελαφρότερα από αυτά της κατάθλιψης, αλλά επίμονα, που διαρκούν για χρόνια.

Βερολίνο: H techno αποτελεί πλέον Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO

Στη λίστα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco ανήκει πλέον η techno σκηνή του Βερολίνου, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στη διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης. 

Η Μάγισσα: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο

Αποτέλεσε τη μεγαλύτερη παραγωγή μυθοπλασίας της φετινής χρονιάς, με το κόστος της να ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ. Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 κέρδισε κοινό και κριτικούς, ωστόσο ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία ολοκληρώνοντας τα 72 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Όλη η επικαιρότητα