Αμαλία Κατελάνου: «Φιλοσοφία μας η τέλεια διδασκαλία της αγγλικής»

«Φιλοσοφία μας η τέλεια διδασκαλία της αγγλικής και όχι η εμπορία των ξένων γλωσσών». Αυτό είναι το “μότο” της, Αμαλίας Κατελάνου, πτυχιούχου του Παν/μιου U.I.C.C.,  η οποία αποδεικνύει στην πράξη την ουσία της επιτυχίας.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών REACH THE TOP στον Πύργο: Φθάσε στην κορυφή!

Πρόσκληση – πρόκληση απευθύνει στους μαθητές η κ. Τασία Πλαστουργού στο νέο κέντρο ξένων γλωσσών REACH THE TOP που λειτουργεί στην οδό Αύγουστου Καπογιάννη 5, στις εγκαταστάσεις του πρώην Κέντρου Ξένων Γλωσσών της Βάσως Ξύδη-Λουμίτη, στο οποίο  η κ. Τασία Πλαστουργού υπήρξε και μαθήτριά της, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε εκεί για 20 χρόνια, αποκτώντας έτσι τεράστια εκπαιδευτική εμπειρία.

Ημερολόγια και ατζέντες: Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει μέσα από το E-Shop της Multi Productions!

Στη Multi Productions, μπορείς να βρεις και να επιλέξεις ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα, με άφθονο χώρο για λογότυπο, στοιχεία, φωτογραφίες και μηνύματα, σε τιμές ασύγκριτα ανταγωνιστικές!

Υπηρεσίες Προστασίας Προσώπων

Οι εταιρείες Security ακμάζουν, διότι παρέχουν πάσης φύσεως Υπηρεσίες Φύλαξης, Επιτήρησης και Προστασίας, ενώ, παράλληλα, δραστηριοποιούνται στον τομέα Εμπορίας, Εγκατάστασης, Λειτουργίας και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας, Συναγερμών και Πυρασφάλειας.

OLYMPIC CARS Ιωάννης Τσιώρης: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN στην Ηλεία

Η εταιρεία «OLYMPIC CARS ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΡΗΣ» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου το 1999. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον …

Βασιλική Παπαχριστοπούλου | Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στον Πύργο Ηλείας

H Βασιλική Παπαχριστοπούλου είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος και διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο επί της οδού Λετρίνων 19 στον Πύργο Ηλείας.

Πρατήριο υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ «ΚΩΤΣΑΚΗΣ»: Άριστης ποιότητας καύσιμα στις καλύτερες τιμές

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων, ο πρατηριούχος Διονύσιος Κωτσάκης διαθέτει σήμερα δυο πρατήρια υγρών καυσίμων, έχοντας ως στόχο την …

SHELL – ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Τρεις γενιές στο χώρο των καυσίμων

Με στόχο την ποιότητα και την άψογή εξυπηρέτηση των καταναλωτών – οδηγών και έχοντας παρακαταθήκη μια εμπειρία στο χώρο των καυσίμων που ξεπερνά τα 53 χρόνια, ο Αθανάσιος Διονυσόπουλος συνεχίζει την επιχείρηση που ίδρυσε παππούς του και διήυφθυνε μέχρι πρόσφατα ο πατέρας του Ηρακλής Διονυσόπουλος.. 

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: 90 χρόνια ποιοτική μουσική εκπαίδευση

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου προσφέρει με επιτυχία για 90 χρόνια ποιοτική μουσική εκπαίδευση σε σπουδαστές όλων των ηλικιών που αγαπούν τη μουσική και αναζητούν μέσα από αυτήν, την έκφραση, τη δημιουργία και την επικοινωνία.

Ηλίας Ξανθούλης, τρεις δεκαετίες με συνέπεια και αξιοπιστία

Από το 1993 που δημιουργήθηκε το κατάστημα στον Πύργο μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν, εκείνο όμως που έμεινε σταθερό είναι οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παράλληλα ενισχύθηκαν και από τη συνεργασία με την εταιρεία Miele δημιουργώντας το Miele Point.

Όλη η επικαιρότητα