Ημερολόγια και ατζέντες: Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει μέσα από το E-Shop της Multi Productions!

Στη Multi Productions, μπορείς να βρεις και να επιλέξεις ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα, με άφθονο χώρο για λογότυπο, στοιχεία, φωτογραφίες και μηνύματα, σε τιμές ασύγκριτα ανταγωνιστικές!

Υπηρεσίες Προστασίας Προσώπων

Οι εταιρείες Security ακμάζουν, διότι παρέχουν πάσης φύσεως Υπηρεσίες Φύλαξης, Επιτήρησης και Προστασίας, ενώ, παράλληλα, δραστηριοποιούνται στον τομέα Εμπορίας, Εγκατάστασης, Λειτουργίας και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας, Συναγερμών και Πυρασφάλειας.

OLYMPIC CARS Ιωάννης Τσιώρης: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN στην Ηλεία

Η εταιρεία «OLYMPIC CARS ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΡΗΣ» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου το 1999. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον …

Βασιλική Παπαχριστοπούλου | Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στον Πύργο Ηλείας

H Βασιλική Παπαχριστοπούλου είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος και διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο επί της οδού Λετρίνων 19 στον Πύργο Ηλείας.

Πρατήριο υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ «ΚΩΤΣΑΚΗΣ»: Άριστης ποιότητας καύσιμα στις καλύτερες τιμές

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων, ο πρατηριούχος Διονύσιος Κωτσάκης διαθέτει σήμερα δυο πρατήρια υγρών καυσίμων, έχοντας ως στόχο την …

SHELL – ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Τρεις γενιές στο χώρο των καυσίμων

Με στόχο την ποιότητα και την άψογή εξυπηρέτηση των καταναλωτών – οδηγών και έχοντας παρακαταθήκη μια εμπειρία στο χώρο των καυσίμων που ξεπερνά τα 53 χρόνια, ο Αθανάσιος Διονυσόπουλος συνεχίζει την επιχείρηση που ίδρυσε παππούς του και διήυφθυνε μέχρι πρόσφατα ο πατέρας του Ηρακλής Διονυσόπουλος.. 

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: 90 χρόνια ποιοτική μουσική εκπαίδευση

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου προσφέρει με επιτυχία για 90 χρόνια ποιοτική μουσική εκπαίδευση σε σπουδαστές όλων των ηλικιών που αγαπούν τη μουσική και αναζητούν μέσα από αυτήν, την έκφραση, τη δημιουργία και την επικοινωνία.

Ηλίας Ξανθούλης, τρεις δεκαετίες με συνέπεια και αξιοπιστία

Από το 1993 που δημιουργήθηκε το κατάστημα στον Πύργο μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν, εκείνο όμως που έμεινε σταθερό είναι οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παράλληλα ενισχύθηκαν και από τη συνεργασία με την εταιρεία Miele δημιουργώντας το Miele Point.

IΟΝΙΚΗ Α.Ε. – Σιγουριά και εμπιστοσύνη για την Ηλεία από το 2006

Η ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της προσφέροντας πάντα ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες στους οδηγούς γι αυτό και την έχουν κατατάξει πρώτη στην προτίμησή τους. Λειτουργεί με δύο κέντρα τεχνικού ελέγχου, ένα στον Πύργο πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου και αυτό του Ηλειακού Κάμπου στα Καβάσιλα.

Δημιουργίες για το Γάμο & τη Βάπτιση από τη Μαρίνα Γεωργοπούλου

Στο νέο και ανανεωμένο χώρο της, επί της οδού Ερμού 16 στον Πύργο που στεγάζει με αγάπη και σεβασμό τις επιλεγμένες ”Δημιουργίες ” για το Γάμο & τη Βάπτιση, μας υποδέχθηκε η Μαρίνα Γεωργοπούλου και μας προτείνει ιδέες και λύσεις για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας.

Νέα πρότυπη νεφρολογική μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Η Νέα Πρότυπη Νεφρολογική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Αμαλιάδα, σε υπερσύγχρονες νεόδμητες εγκαταστάσεις, είναι εύκολα προσβάσιμη από όλα …

ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ABEE στην Αμαλιάδα: 45 χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα

Σχεδόν μισό αιώνα ζωής πλησιάζει η εταιρεία ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ στην Αμαλιάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής, της κατασκευής και της διαμόρφωσης.

Όλη η επικαιρότητα