Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία – Έντονες αντιδράσεις από την τουρκική πλευρά

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία, τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της κίνησης του Απόστολου Παπαθεοδώρου να ανοίξει την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη.

Επική ατάκα σε ρεπόρτερ της ΕΡΤ: «Είμαι στο γκρουπ… για τον μούτσο καβάλα»

Επική ατάκα στον «αέρα» της ΕΡΤ και στην πρωινή εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στα ΚΤΕΛ Κηφισού, απ’ όπου οι επίδοξοι καρναβαλιστές αναχωρούσαν για την Πάτρα.

Ψαράς βρήκε νεκρή φάλαινα που έμοιαζε με μπαλόνι – «Ελπίζω να μην εκραγεί»

Έκπληκτος έμεινε ένας ψαράς που επέστρεφε σπίτι του μετά το ψάρεμα, καθώς εντόπισε στη θάλασσα μια νεκρή φάλαινα, η οποία είχε σχήμα μπαλονιού και μπορούσε να εκραγεί.

Δασκάλα παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έγινε εκατομμυριούχος στο OnlyFans

Μια γυναίκα στην Αμερική παράτησε τη διδασκαλία και σήμερα βγάζει εκατομμύρια απο το Only Fans. Ωστόσο, όπως είπε δεν δημιουργεί περιεχόμενο στην ιστοσελίδα για τα χρήματα.

Τον άφησε το κορίτσι του και πήρε την «εκδίκησή» του – «Δεν μπορούσε να τον βλέπει να τρώει μέχρι θανάτου»

Ο 27χρονος, κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού εξαιτίας της πανδημίας από 100 κιλά που ήταν έφτασε 144. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η κοπέλα του δεν άντεξε να τον βλέπει να τρώει «μέχρι θανάτου».

Όσκαρ 2024: Ο Τζον Σίνα βγήκε ολόγυμνος στη σκηνή

Δεν έλειψαν οι μικρές εκπλήξεις από την – σχετικά ήρεμη – τελετή των 96ων Βραβείων Όσκαρ, που παρουσίασε ο Τζίμι Κίμελ, με τον Τζον Σίνα (John Cena) να έχει μία ιδιαίτερη στιγμή στη σκηνή του Dobly Theatre στο Λος Άντζελες.

Σαουδική Αραβία: Viral το βίντεο με ρομπότ AI που… θώπευσε ρεπόρτερ!

Σύμφωνα με τη New York Post, η δημοσιογράφος Ράγουια Κάσεμ μιλούσε μπροστά από το ρομπότ, που ονομάζεται «Μοχάμαντ», όταν ξαφνικά αυτό φάνηκε να κινεί το χέρι του προς τα οπίσθιά της.

TikToker ξοδεύει 40 ευρώ την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ και αποκαλύπτει τον τρόπο

Εκτός πραγματικότητας έχει φτάσει η ακρίβεια με τις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ να εκτοξεύονται. Για να βρεις τις κατάλληλες προμήθειες και σε χαμηλή τιμή, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο εξηγεί μία TikToker από την Καλιφόρνια.

Το σεπαρέ του Τόνι από τη θρυλική σειρά «The Sopranos» πουλήθηκε για 82.600 δολάρια

Το τηλεοπτικό –  μαφιόζικο – δράμα, το οποίο ο Guardian χαρακτήρισε κάποτε ως «την πιο αριστουργηματική σειρά που έγινε ποτέ», έδειξε με αξιομνημόνευτο τρόπο τον πατριάρχη ήρωα Τόνι Σοπράνο και την οικογένειά του να κάθονται στο συγκεκριμένο σεπαρέ σε ένα εστιατόριο του Νιου Τζέρσεϊ στην τελευταία σκηνή της σειράς.

Τι είναι το «σύνδρομο ατίθασων μαλλιών» που κάνει αυτό το κορίτσι ξεχωριστό

Η μικρή Λέιλα, τριών ετών, γίνεται συχνά αντικείμενο σχολίων για τα περίεργα μαλλιά της. Κάποιοι σπεύδουν να τα αγγίξουν χωρίς καν να ρωτήσουν την ίδια ή τη μητέρα της, η οποία επιμένει να λέει στο κορίτσι ότι είναι «διαφορετική αλλά όμορφη».

Η απάντηση εστιατορίου σε influencer που απαίτησε να φάει τσάμπα την έκανε έξαλλη – «Αλήθεια τώρα;»

Ένα εστιατόριο δεν δίστασε να απαντήσει σε μια «απαίσια» influencer που ζήτησε να φάει δωρεάν στο μαγαζί λόγω της υποτιθέμενης διασημότητάς της, σύμφωνα με ένα viral Instagram story.

Άνθρωποι χωρίζουν αφότου έμαθαν για τη «θεωρία των Doritos»

Όταν σκέφτεστε λόγους για τους οποίους μπορεί να τελειώσει μια σχέση, έρχονται στο μυαλό η απιστία και οι συνεχείς καυγάδες. Όμως το τελευταίο διάστημα, στα social media έχει κάνει την εμφάνισή του ένας ακόμη λόγος: Η «θεωρία των Doritos».

Ζήτησε σερβιέτες με φτερά στο σύζυγο και εκείνος κατάλαβε… φτερούγες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την απίστευτη αντίδραση ενός άνδρα στο αίτημα της συζύγου να αγοράσει σερβιέτες με φτερά, γιατί νόμιζε πως η γυναίκα ήθελε φτερούγες κοτόπουλου για να πάει στην τουαλέτα.

Είδε ότι κέρδισε 340 εκατομμύρια, του είπαν όμως να πετάξει τον τυχερό λαχνό στα σκουπίδια

Νόμιζε ότι κέρδισε ένα τζακ ποτ αξίας 340 εκατομμυρίων. Ο άντρας μηνύει τώρα το Powerball και τη Λοταρία της Ουάσινγκτον, καθώς ισχυρίζονται ότι δημοσίευσαν τους αριθμούς του κατά λάθος.

Νεογέννητο κληρονόμησε εκατομμύρια και ο πατέρας του έπεσε σε κατάθλιψη

Εκατομμυριούχο από κούνια έγινε ένα νεογέννητο αγοράκι που κληρονόμησε πολλά λεφτά από τους παππούδες του, ωστόσο ο πατέρας του δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά έπεσε σε κατάθλιψη.

Το φιλοδώρημα των 10.000 δολαρίων σε εστιατόριο και ο σπαρακτικός λόγος πίσω από τη γενναιόδωρη κίνηση

Οι εργαζόμενοι σε ένα εστιατόριο έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ένα φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων σε έναν λογαριασμό, αλλά και όταν έμαθαν τον λόγο πίσω από το γενναιόδωρο δώρο.

Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα νύφη, γιατί την ημέρα του γάμου της έπιασε στην τουαλέτα την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό, σαν να ήταν μικρό παιδάκι.

Όλη η επικαιρότητα