Το αύριο πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους και όχι να μας αιφνιδιάσει – Ο Αντ/χης Αγροτ. Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας στην εφημ. «Πατρίς»

Ο Ανδρέας Φίλιας μιλά στην εφημ «Πατρίς» ενόψει και του Συνεδρίου «Επί γης» στις 29 Μαρτίου στο Olympian Village Aldemar, στο οποίο έχουν κληθεί να μιλήσουν κορυφαίοι επιστήμονες, επιχειρηματίες και άμεσα εμπλεκόμενοι του χώρου.

Τι αλλάζει στον δικαστικό χάρτη της Πελοποννήσου – Ο υφ. Δικαιοσύνης Ι. Μπουγάς στην εφ. «Πατρίς»

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας μιλάει αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» αναλύοντας τα  βήματα για τις  μεταρρυθμίσεις στο τοπίο  της ελληνικής Δικαιοσύνης που προωθεί η Κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου. Αναφέρεται στις νέες ρυθμίσεις για τους Ποινικούς Κώδικες και κυρίως το πως θα επηρεάσουν αλλά και σε πιο βαθμό την ελληνική κοινωνία.

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Πλώρη… για την Ευρωβουλή – Τι λέει στην εφ. «Πατρίς»

Με μεγάλη εμπειρία καθώς έχει υπηρετήσει σε  διαφορετικές κυβερνητικές θέσεις, διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για την Εύη Χριστοφιλοπούλου που μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» και στη δημοσιογράφο Γιούλη Ηλιοπούλου, μεταξύ άλλων αναφέρεται στην αποχή της από την ενεργό πολιτική δράση για αρκετά χρόνια με την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ και την απόφασή της να προσχωρήσει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Αποκλειστική Συνέντευξη του Προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα στην «ΠτΚ»

Ο Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «Ερμής», στην …

Γιώργος Κάρδαρης: «Ο Πύργος να αποκτήσει τη δική του πολιτιστική ταυτότητα»

Στην πρώτη του συνέντευξη ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πύργου, την οποία παραχώρησε στην εφ. «Πατρίς» ο Γιώργος Κάρδαρης ξεκαθάρισε πως ο στόχος του στην αυτοδιοίκηση είναι η προσφορά στον τόπο του, για αυτό άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Ενωμένοι στα μεγάλα θέματα της Ηλείας!»

Στο εμβληματικό κτίριο της οδού Κατεχάκη, όπου στεγάζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο από τον περασμένο Ιανουάριο, έχει «ένοικο» έναν Ηλείο, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, βρέθηκε η εφ. «Πατρίς» και η ΟΡΤ.

Ο Μανώλης Γραφάκος στην «Π» για τα καυτά ζητήματα της καθαριότητας στην Ηλεία

Θετικές εξελίξεις στον τομέα της καθαριότητας φαίνεται πως θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα για την Ηλεία, αφού κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του χθες το πρωί στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Τριανταφυλλιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλης Γραφάκος μιλώντας αποκλειστικά στην εφ. «Πατρίς» επικεντρώθηκε στη δημιουργία δικού μας Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στη σύγχρονη μονάδα της Τριανταφυλλιάς και παράλληλα στάθηκε στη διαχείριση που θα υπάρξει από πλευράς κυβέρνησης για το Ποτόκι και τα Κονιδέικα.

Ο Αλέκος Γαλανόπουλος στην εφημ. «Πατρίς»: «Να αξιοποιήσουμε με βιώσιμο τρόπο το λιμάνι του Κατακόλου και την ‘’Ολυμπιακή γη’’»

Το πλάνο αλλά και τον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Πύργου για ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή έδωσε σε …

«Η εξωστρέφεια είναι αυτή, που θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε» – Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αμαλιάδας στην «Π»

«Προέρχομαι από μια οικογένεια με πολιτικές αναζητήσεις. Ο θείος μου Πέτρος Γιαννόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ανδρίτσαινας όπου έλκω την καταγωγή μου από την πλευρά του πατέρα μου και συγκεκριμένα από τη Λυνίσταινα. Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τον πατέρα μου να μας αναφέρει συχνά την ρήση του Αριστοτέλη πως ο άνθρωπος είναι «ζώον πολιτικόν». Σχεδόν νομοτελειακά θα έλεγα από το 2014 που έλαβα το βάπτισμα του πυρός, συμμετέχω ανελλιπώς στις Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ήλιδα…», με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συζήτησή μας ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Ελίζα Βόζεμπεργκ στην εφ. «Πατρίς»: «Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι πολύ κρίσιμες»

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, που θα βρεθεί σήμερα στον Πύργο, προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ηλείας, είναι σίγουρα μια πολύπειρη πολιτικός & Ευρωβουλευτής, καθώς αυτό το διάστημα διανύει τη δεύτερη θητεία της εκπροσωπώντας μας στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Είναι φυσικά και εκ των κορυφαίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, ενώ έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα ισότητας και μητρότητας.

Ν. Φαραντούρης στην εφ. «Πατρίς»: «Ναι στον διάλογο των προοδευτικών δυνάμεων – Οι ευρωεκλογές να στείλουν μήνυμα!»

Επίσκεψη στον Νομό Ηλείας θα πραγματοποιήσει αύριο ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης.

Δημ. Νικολακόπουλος: «Κεντρικό σημείο αναφοράς η προβολή της Ηλείας!»

«Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ο φυσικός πλούτος της Ηλείας σημαίνει ότι πρέπει να προσδώσουμε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην εξωστρέφεια και την προβολή των πανέμορφων περιοχών μας»

Ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης στην εφ. «Πατρίς»

«Τιμή και ευθύνη» για τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη η ανάθεση σε αυτόν του χαρτοφυλακίου της φορολογικής πολιτικής διότι όπως …

Βασίλης Κοντοζαμάνης στην εφ. «Πατρίς»: «Οι ευρωεκλογές δεν είναι κάλπη διαμαρτυρίας»

Ο πρ. σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Υγείας, πρ. αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κοντοζαμάνης μιλά εφ’ όλης της ύλης στην εφ. Πατρίς και στην δημοσιογράφο Γιούλη Ηλιοπούλου.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, εφ’ όλης της ύλης στην Εφ. «Πατρίς»

Από το Μάναρη, ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας στο Μαξίμου και από εκεί βάζει πλώρη για την Ευρώπη καθώς θα …

Ο Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος στην εφ. «Πατρίς»: «Έτοιμη και σε νέα δεδομένα η μελέτη για τον Κυπαρισσιακό!»

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε στην εφ. «Πατρίς» και εκτός από το ΕΠΣ και τα επόμενα βήματα που πρόκειται να ακολουθηθούν, αναφέρθηκε και στην πολυεναμενόμενη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο με όσα σημειώνει να είναι άκρως ενδιαφέροντα αφού όπως τόνισε αυτή, έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης από το Υπουργείο αφού συν τοις άλλοις, πατά πλέον, σε νέα δεδομένα.

Συγκλόνισε ο Γιάννης Σεβδικαλής: “Το τρένο με χτύπησε μετωπικά – Πέρασαν από πάνω μου 2 βαγόνια”

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (06/02), μαζί με την σύντροφό του Σοφία Κουρτίδου, ο γνωστός παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής.

Κώστας Αρβανίτης στην ΟΡΤ: Η Ηλεία σε απομόνωση… ξεχασμένη από την κυβέρνηση

Για την εικόνα που είχε την ευκαιρία να αντικρίσει κατά την περιοδεία του στην Ηλεία, για τα προβλήματα που του έθεσαν οι τοπικοί φορείς, για τους στόχους του κόμματός του αλλά και για τα κακώς κείμενα των πολιτικών της κυβέρνησης που έχουν φέρει σε δύσκολη κατάσταση τους πολίτες, μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη στον Κώστα Κριετσιώτη και την πολιτική εκπομπή της ΟΡΤ «Ανοιχτά Χαρτιά» ο ευρωβουλευτής ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλά στην εφ. «Πατρίς» – Σήμερα η επίσκεψή του στον Πύργο

Με αφορμή την έλευσή του σήμερα στον Πύργο, όπου και θα έχει συνάντηση με τους φορείς και τους πολίτες, τόσο της πρωτεύουσας της Ηλείας, όσο και όλου του νομού, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, δέχθηκε με μεγάλη χαρά να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέσαμε.

Αποκαλυπτικός Τσακαλώτος στην εφ. “Πατρίς”: «Τοξικός πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ… Δεν έχει χώρο πολιτικής συζήτησης»

Αποκαλυπτικός για τα όσα συνέβησαν και τον οδήγησαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στο κόμμα που πέρασε τα περισσότερα χρόνια του στην πολιτική, για το ενδεχόμενο συνεργασιών του νέου πολιτικού φορέα που συμμετέχει και πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, καθώς και την εικόνα που ο ίδιος αντίκρισε από την περιοδεία του στην «πολύπαθη» Ηλεία, ανέπτυξε σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφ. «Πατρίς» το μέλος της «Νέας Αριστεράς» και βουλευτής Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όλη η επικαιρότητα