Ηλεία Χωρίς κατηγορία

Διαγωνισμός ΟΡΤ – Έστειλαν & κέρδισαν! (PHOTOS)

Με πλούσια δώρα, που τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που πέρασαν, χάρισαν πολλά χαμόγελα σε τυχερούς νικητές, «έκλεισε» ο μεγάλος διαγωνισμός της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης «Στείλε και Κέρδισε». Ο διαγωνισμός, ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017 με την μεγάλη κλήρωση που ανέδειξε δεκατρείς συνολικά νικητές ο πρώτος από τους οποίους κέρδισε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ ενώ και οι επόμενες θέσεις έλαβαν πλούσια δώρα από καταστήματα και επιχειρήσεις της Ηλείας. Οι νικητές του διαγωνισμού της ΟΡΤ, ανέρχονται σε είκοσι έναν στο σύνολό τους και όλοι, δήλωσαν την ευχαρίστησή τους, για την μεγάλη αυτή επιτυχία και τα δώρα που τους προσέφερε η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου και κάθε εβδομάδα προσέφερε σημαντικά δώρα σε δύο νικητές, οι οποίοι τα παραλάμβαναν από τα καταστήματα της περιοχής. Στις 10, 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου οκτώ συνολικά άτομα αναδείχθηκαν οι τυχεροί νικητές που κέρδισαν με ένα απλό γραπτό μήνυμα από το κινητό τους τα δώρα τους.

Η τελευταία κλήρωση του Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τέταρτη στην σειρά προγραμματισμένη κλήρωση, του διαγωνισμού της ΟΡΤ, «Στείλε και κέρδισε», με τους τυχερούς να «απολαμβάνουν» ήδη τα δώρα τους. Πρόκειται για τους, Αλεξάνδρα Παπανδριανού που κέρδισε ένα ρολόι αξίας 225 ευρώ από το κατάστημα «Ρουσόπουλος» στον Πύργο και Μιχαήλ Μαζαρακιώτη, που έλαβε ως δώρο ένα κινητό smartphone Samsung Galaxy J5, προσφορά της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Ο μεγάλος νικητής των 1.000 ευρώ

Καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν μεγάλο και αυτό κορυφώθηκε στη μεγάλη κλήρωση της 7ης Ιανουαρίου 2017, όπου δεκατρείς τυχεροί κέρδισαν τα δώρα τους από τα καταστήματα της περιοχής μας.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, Στυλιανός Μιχαλόπουλος, κέρδισε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, δηλώνοντας αρκετά χαρούμενος γι’ αυτή την επιτυχία.

Ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός μεγάλος νικητής, ο τυχερός των 1.000 ευρώ, καθώς όλοι όσοι κατάφεραν να κερδίσουν στέλνοντας ένα απλό γραπτό μήνυμα, «απολαμβάνουν» τα πλούσια δώρα που προσέφερε η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής. Επίσης, από μια δωροεπιταγή των 2 ευρώ κέρδισαν και όσοι απλά συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθ’ όλη την διάρκεια αυτού.

Τα καταστήματα που συμμετείχαν

Στον διαγωνισμό «Στείλε και Κέρδισε» της ΟΡΤ, συμμετείχαν επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της Ηλείας και συγκεκριμένα το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Taxi Oil» στον Πύργο, το κατάστημα «Mega Bazaar» στον Πύργο, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Παρράς» στον Πύργο, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Καραφλός – Electronet» στον Πύργο, το χρυσοχοείο «Ρουσόπουλος» στον Πύργο, το κατάστημα οπτικών ειδών «Τερζής» στον Πύργο, το κατάστημα ποδηλάτων «Κυριακόπουλος» στον Πύργο, το κατάστημα «Zita mas» στο Πράσινο, το κατάστημα υδραυλικών ειδών «Παπαντωνόπουλος» στον Πύργο, το κατάστημα αθλητικών ειδών «Evo Sport» στον Πύργο, το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «Jordan» στον Πύργο, το κατάστημα υποδημάτων «Σκουτέρης» στον Πύργο, το κατάστημα ηλεκτρικών – ανταλλακτικών «Ξανθούλης» στον Πύργο, το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων «Senso» στον Πύργο, το κατάστημα γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων «Istante» στον Πύργο, η επιχείρηση ξυλείας «Βυθούλκας» στον Πύργο, το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «Shortcut» στον Πύργο, το κατάστημα κοσμημάτων «Βρυώνης» στο Βαρθολομιό.

Οι τυχεροί νικητές της μεγάλης κλήρωσης

Στυλιανός Μιχαλόπουλος, χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ

Θεόδωρος Ανδρογιάννης, γωνιακός καναπές Mega Bazaar,

Ιωάννα Ηλιοπούλου, αλυσοπρίονο Ζητά μας,

Γεωργία Κλωνάρη, ποδήλατο – ποδήλατα Κυριακοπουλος,

Γεωργία Κωστοπούλου, δωροεπιταγή υδρ. Παπαντωνόπουλος,

Δημοσθένης Αβραμπος, δωροεπιταγή shortcuts,

Αλεξάνδρα Ζέρβα, δωροεπιταγή Evo sport,

Ζωή Παπαϊωάννου, δωροεπιταγή Jordan,

Ιωάννης Τουρλης, δωροεπιταγή Σκουτέρης,

Γεωργία Καραγιωργα, σόμπα χαλαζία Ξανθούλης,

Ελένη Μαγκάκη, δωροεπιταγή ποδήλατα Κυριακοπουλος,

Βασιλική Βυτινιωτη, δωροεπιταγή Βυθουλκας και

Πέτρος Χώκιας, δωροεπιταγή Senso

Οι νικητές των προηγούμενων κληρώσεων

10 Δεκεμβρίου 2016

Ελισάβετ Αηδονίδη, τηλεόραση 32΄΄ Καραφλός

Γιάννης Θωμόπουλος, 250 ευρώ μετρητά ΟΡΤ

17 Δεκεμβρίου 2016

Πέτρος Μπούρλας, αφυγραντήρας Παρράς ηλεκτρικά

Ελευθερία Ραμαροσόν, δωροεπιταγή 100 ευρώ Τερζής οπτικά

24 Δεκεμβρίου 2016

Σωτηρία Σπηλιώτη, 500 λίτρα πετρέλαιο Taxi Oil

Ελένη Αθανασοπούλου, δωροεπιταγή 150 ευρώ Istante

Όλη η επικαιρότητα