Γ Εθνική

Διαγόρας Βραχν. – ΠΑΟ Βάρδας 3-2: Μπορούσε τουλάχιστον το «Χ»

Ακούστε το άρθρο

Αν και προηγήθηκε με 2-1 στο σκορ, ο ΠΑΟ Βάρδας δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνείκων, από τον οποίο και έχασε με 3-2.

Πάντως παρά την ήττα αυτή, η ομάδα της Βάρδας έχει μια διαφορά 5 βαθμών από την Αχαϊκή, που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, και με λίγη προσοχή δεν θα κινδυνεύσει.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και στο 2′ είχαμε το διαγώνιο σουτ του Κωστή με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα, στο 4′ είχαμε την σέντρα σουτ του Μιχαηλίδη που έδιωξε ο Καπούταγλης, για να έρθει στο 6′ το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Σε αυτή την φάση είχαμε την ανατροπή του Γεωργαντόπουλου στην περιοχή από τον Χούσα, όπου ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το 1-0.

Όμως ο ΠΑΟΒ δεν πτοήθηκε και στο 14′ ισοφάρισε σε 1-1, όταν μετά από λάθος της άμυνας του Διαγόρα, ο Ντόμας με ψηλοκρεμαστό σουτ “κρέμασε” τον Θωμά.

Και πριν προλάβουν καλά – καλά να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ήρθε στο 16′ το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΒ, πάλι με σκόρερ τον Ντόμα.

Η φάση ξεκίνησε όταν οι παίκτες της Βάρδας άλλαξαν ωραία τη μπάλα και με ατομική ενέργεια ο σκόρερ πλάσαρε υποδειγματικά κάτω από τα πόδια τον τερματοφύλακα του Διαγόρα.

Η τελευταία φάση του α’ μέρους έγινε στο 29′ με το σουτ του Μιχαηλίδη να διώχνει σε κόρνερ ο Καπούταγλης.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΒ δεν μπόρεσε στην συνέχεια, να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων, που μπήκαν και πάλι δυνατά στις αρχές του β’ μέρους και στο 49′ ήρθε η ισοφάριση για το Διαγόρα με κεφαλιά του Λίπι μετά από κόρνερ του Γεωργαντόπουλου.

Και με ανεβασμένο το ηθικό, ο Διαγόρας στο 63′ έγραψε το τελικό 3-2  με κεφαλιά του Κωστή μετά από γύρισμα του Μιχαηλίδη.

Στο 85′ ο Διαγόρας δεν τήρησε το fair play, αφού ενώ ήταν πεσμένοι στο έδαφος Δημητρίου και Τριανταφυλλόπουλος, ο Παπαδόπουλος συνέχισε τη φάση και βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Καπούταγλης απόκρουσε. Ακολούθησε ένταση στο ματς καθώς οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την μη τήρηση του fair play, αλλά γρήγορα ηρέμησαν τα πνεύματα και δεν είχαμε κάτι περεταίρω!

Και φτάσαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα όπου είχαμε πολλά νεύρα, αφού στο 90+4′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χούσα του ΠΑΟΒ, ενώ στο 90+5′ αποβλήθηκαν από το διαιτητή ο τεχνικός του Διαγόρα Ανδρέας Ζήκος, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Ανδρέας Ρουντζαμάνης.

Στο 90+9′ μετά από ατομική ενέργεια του Κωστή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καπούταγλης και στο 90+12′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντόμας για τον ΠΑΟΒ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα φυσικά είναι το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε μετά από 14 λεπτά καθυστέρησης!

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Διαγόρας Westenergy (A.Zήκος) : Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος (46′ Χριστόπουλος), Κυριαζόπουλος, Ν. Τρίγκας, Μιχαηλίδης (69′ Τριανταφυλλόπουλος – 93′ Καλλιτσουνάκης),  Παπαδόπουλος, Λίπι, Γεωργαντόπουλος, Κωστής (100′ Μάζης).

ΠΑΟ Βάρδας (Κ. Κωνσταντινίδης) : Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Α. Νικολόπουλος (72′ Καρούτης), Γ. Πολίτης, Ντόμας, Γούρμος (67′ Σιδέρης – 72′ λ.τρ. Καλογερόπουλος) Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.

Όλη η επικαιρότητα