Γ Εθνική

Διαγόρας Βραχνεΐκων-ΠΑΟΒ: Με σύμμαχο την παράδοση!

Στα γειτονικά Βραχνέικα, ταξιδεύει σήμερα ο ΠΑΟ Βάρδας , ο οποίος στα πλαίσια  της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Γ΄ εθνικής και τον 7ο  όμιλο, αντιμετωπίζει τον πάντα δυνατό στην  έδρα του Διαγόρα, που εκεί μέσα…, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που εμφανίζεται στα εκτός έδρας ματς.

Οι «πράσινοι» του Ντίνου Σπυρόπουλου, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία στη Ζάκυνθο με το Τσιλινή στο 97΄, θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα και βασικά  τη νίκη,  μιας και η «Μπάρτσα» με την πενιχρή ως τώρα συγκομιδή των δυο νικών, και των τριών ισοπαλιών  σε 7 ματς, έχουν  μείνει χαμηλά και δεν πρέπει να χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος που δύσκολα αναπληρώνεται στην πορεία.

Ο Ντ. Σπυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταλάβει πως τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά καθώς κανείς στο «Γρ. Καλάκος» δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα και θέλουν αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, να «σβήσουν» ότι έχει προηγηθεί και να κάνουν μια καινούρια αρχή.

Όμως θα έχουν απουσίες, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι, Ντόμας και Γούρμος.

Δυο παίκτες που δύσκολα αντικαθίστανται! Όμως ο ΠΑΟΒ έχει παράδοση στα Βραχνέικα, και σύμμαχο… αυτή, θα προσπαθήσει σήμερα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Όλη η επικαιρότητα